30 de maig del 2018
Els Atletes d’Altafulla compleixen en la 8a prova de la Lliga Trail Tarragona Nord a Roda de Berà
El club altafullenc continua segon a la classificació general per equips i manté les distàncies amb els Atletes del Baix Gaià
Els Atletes d’Altafulla van completar la 8a prova de la Lliga Trail TGN Nord. En aquesta ocasió, la competició els va portar ben a prop de casa, a Roda de Berà. El club va presentar tretze corredors i va ser l’equip amb major participació. Per això, l’organització de la cursa li va fer entrega d’un premi especial, com ja va succeir a Bellvei.

Pel que fa als resultats, Marc Llaberia va ser 4r absolut amb un temps de 46 minuts i 57 segons. Per la seva part, Sergi Planes va ser 17è; Claude Garcia 20è i 2n Màster; Antoni Miró 21è i 3r Màster; Ferran Mallafré 28è; Joan Palazon 36è; Tits Güell 103è; Marta Ramos 107è; Núria Pagès 124è; Arantxa Abillar 145è; Sara Garcia 146è; Jordi Sedó 147è; i Laura Pallejà 152è.

En la classificació general d’equips, els Atletes d’Altafulla continuen segons amb un total de 15.676 punts. El CE Trail Tarraco continua líder amb 16.021 punts, mentre que els Atletes del Baix Gaià es mantenen tercers amb 15.427 unitats.

La competició es pren un mes de descans i tornarà el pròxim 1 de juliol amb la 9a prova que se celebrarà a l’Arbolí.