30 de maig del 2018
El CM Altafulla participa amb bona nota a la primera regata del Circuit Català de Windsurf
Toni Bonet es proclama campió en categoria absoluta mentre que Álex Martí i Sílvia Vilanova es pengen l’or en la categoria sub15 i femenina respectivament
El CM Altafulla va obtenir molts bons resultats en la primera regata del Circuit Català de Windsurf que es va celebrar a les aigües de la badia de Roses el passat cap de setmana. Sis regatistes van representar l'entitat en les diferents categories que va acollir l’esdeveniment.

Toni Bonet va assolir la primera posició a la categoria absoluta de RS:X per davant de Ferran Cornudella (CN El Balis) i Guillem Segú (CN Salou). Nico Forés i Jan Sanfeliu van quedar-se a pocs punts del podi i van finalitzar sisè i setè respectivament.

En la categoria Raceboard, Sílvia Vilanova va ser la primera classificada en la modalitat femenina gràcies al vuitè lloc a la classificació general. Per la seva part, Cristina Martínez va quedar onzena i última classificada. El vencedor d’aquesta prova va ser Lea Sitja. Marc Tusquets (CV Blanes) i Marcel Torné (CN Salou) el van acompanyar en el podi.

Pel que fa a la classe Techno 293, Álex Martí va quedar quart per darrere d’Ariadna Barbier (CN Salou), Aina Ferrer (CN Salou) i Natalia De Francisco (CN El Balis). Per tant, el regatista del CM Altafulla va obtenir un resultat molt meritori tenint en compte que era l’únic sub15 que va participar.

La segona prova del Circuit Català de Windsurf tindrà lloc a les instal•lacions del CM Altafulla el 14 i 15 de juliol.