19 de juny del 2018
El Karting Altafulla obre el període d’inscripcions per a la Cursa Nocturna del Campionat Amateur
Les instal•lacions acolliran el GP4 de la competició més igualada dels últims temps
El Karting Altafulla ha obert el període d’inscripcions per a la Cursa Nocturna del Campionat Amateur, que correspon a la quarta cursa de la competició i que tindrà lloc el pròxim 21 de juliol a les 10 del vespre.

En les tres proves anteriors hi va haver tres vencedors diferents. En la primera va guanyar l’actual campió, Iván Penalva. En la segona va imposar-se Jordi Estrada i en la tercera Alejandro Ávila. Per tant, la classificació general està força igualada i fa l’efecte que la competició no es resoldrà fins a la darrera cursa.

La cursa serà a 25 voltes, amb entrenaments lliures, control de pes, comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, i nova puntuació.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic campionat@kartingaltafulla.com; el seu número de telèfon 977 65 22 77 o el seu portal web www.kartingaltafulla.com.