Esports
Foto: Altafulla Ràdio
06 de juliol del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla entregarà una placa de reconeixement a Jean-Claude Fasotte pels 30 anys de “Foot and sun”
La iniciativa s’ha convertit en un clàssic de l’estiu i suposa un exemple del turisme esportiu que és capaç d’acollir el municipi gràcies a les instal•lacions i el seu entorn
“Foot and sun” compleix enguany 30 anys de trajectòria a Altafulla. La proposta impulsada pel belga Jean-Claude Fassote s’ha convertit en una cita ineludible en el calendari estiuenc de la qual són partícips l’Ajuntament d’Altafulla i el CE Altafulla. Per això, la regidoria d’Esport i Activitat Física, encapçalada per Jaume Sánchez, ha decidit atorgar-li una placa commemorativa al màxim responsable de la iniciativa.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge en la primera de les dues jornades en les quals es disputaran els partits d’entrenament entre els equips de l’entitat groc-i-negre i els nois de “Foot and sun”. Enguany, ambdues tindran lloc en el marc del tercer Campus de Tecnificació Alberto Benito.

El regidor d’Esport i Activitat Física a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, ha explicat que l’entrega d’aquesta placa a Jean-Claude Fassote “és un reconeixement a la fidelitat d’una persona que fa 30 anys que ve al nostre municipi a fer turisme esportiu”.

Seguint aquesta línia, l’edil ha reconegut que “el turisme esportiu és una de les coses que estem treballant en l’àmbit del turisme perquè ens interessa molt”. La iniciativa “Foot and sun” és una prova per reconèixer que aquest tipus de turisme fa molts anys que existeix.

Durant les últimes tres dècades, “Foot and sun” ha portat més de 3.000 joves belgues a Altafulla amb ’objectiu de gaudir d’unes bones vacances amb el futbol com a protagonista en un marc incomparable com el que presenta el Baix Gaià.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla