Esports
Foto: Altafulla Ràdio
06 de juliol del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla entregarà una placa de reconeixement a Jean-Claude Fasotte pels 30 anys de “Foot and sun”
La iniciativa s’ha convertit en un clàssic de l’estiu i suposa un exemple del turisme esportiu que és capaç d’acollir el municipi gràcies a les instal•lacions i el seu entorn
“Foot and sun” compleix enguany 30 anys de trajectòria a Altafulla. La proposta impulsada pel belga Jean-Claude Fassote s’ha convertit en una cita ineludible en el calendari estiuenc de la qual són partícips l’Ajuntament d’Altafulla i el CE Altafulla. Per això, la regidoria d’Esport i Activitat Física, encapçalada per Jaume Sánchez, ha decidit atorgar-li una placa commemorativa al màxim responsable de la iniciativa.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge en la primera de les dues jornades en les quals es disputaran els partits d’entrenament entre els equips de l’entitat groc-i-negre i els nois de “Foot and sun”. Enguany, ambdues tindran lloc en el marc del tercer Campus de Tecnificació Alberto Benito.

El regidor d’Esport i Activitat Física a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, ha explicat que l’entrega d’aquesta placa a Jean-Claude Fassote “és un reconeixement a la fidelitat d’una persona que fa 30 anys que ve al nostre municipi a fer turisme esportiu”.

Seguint aquesta línia, l’edil ha reconegut que “el turisme esportiu és una de les coses que estem treballant en l’àmbit del turisme perquè ens interessa molt”. La iniciativa “Foot and sun” és una prova per reconèixer que aquest tipus de turisme fa molts anys que existeix.

Durant les últimes tres dècades, “Foot and sun” ha portat més de 3.000 joves belgues a Altafulla amb ’objectiu de gaudir d’unes bones vacances amb el futbol com a protagonista en un marc incomparable com el que presenta el Baix Gaià.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim