Esports
Foto: Altafulla Ràdio
09 de juliol del 2018
Raúl Tudela continua al capdavant de la banqueta del CE Altafulla en la temporada 2018-19
El tècnic altafullenc començarà de zero després d’haver salvat l’equip en la recta final de la temporada passada
Raúl Tudela serà l’entrenador del CE Altafulla en la temporada 2018-19. El club i el tècnic, que també compleix les tasques de fisioterapeuta del primer equip i l’Escola de Futbol, han acordat la seva continuïtat després d’haver salvat l’equip la temporada passada.

Cal recordar que Tudela va assumir la responsabilitat de la banqueta groc-i-negra després que Luis Rosado anunciés la seva dimissió per la pèssima dinàmica de l’equip en la segona volta. La derrota al camp del Banyeres per 4 a 3 va ser el detonant que va precipitar el comiat de l’ara tècnic del Juvenil de Preferent del CD La Floresta.

Tudela va dirigir l’equip en els últims vuit partits de lliga al Grup 3 de Tercera Catalana. El balanç va ser de dues victòries, dos empats i quatre derrotes. Tot i el percentatge més gran de resultats negatius, l’equip va fer un pas endavant i va aconseguir competir tots i cadascun d’aquests partits.

L’objectiu pel nou curs és que l’equip sigui capaç d’estendre aquesta competitivitat durant tota la temporada i lluitar a la part alta de la classificació amb els millors equips de la categoria. Pròximament s’anunciaran les primeres incorporacions del nou projecte dirigit per Raúl Tudela.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla