Esports
Foto: Altafulla Ràdio
09 de juliol del 2018
El CE Altafulla dona el tret de sortida al 3er Campus de Tecnificació Alberto Benito
La visita del futbolista del Real Zaragoza i la master class amb el Club de Futbol Platja Torredembarra són les propostes més esperades pels 28 inscrits
El CE Altafulla ha inaugurat aquest dilluns el 3er Campus de Tecnificació Alberto Benito amb 28 participants. La iniciativa s’allargarà fins el pròxim divendres 20 de juliol i es durà a terme a l’Estadi Municipal Joan Pijuan i a la resta d’instal•lacions que acolliran les diferents activitats programades.

Les jornades comencen a les 9 del matí i acaben a les 2 del migdia. L’organització ha posat a disposició dels pares i mares un servei d’acollida de 8 a 9 del matí i de 2 a 3 del migdia.

Com ha explicat Francesc Julià, president del CE Altafulla, el Campus ha començat aquest dilluns amb molta energia i il•lusió tot esperant la visita del jugador del Real Zaragoza Alberto Benito que serà, amb tota probabilitat, a finals de setmana.

Durant aquestes dues setmanes, els nens i nenes gaudiran de sessions de tecnificació de futbol a càrrec dels monitors del club; sessions de tecnificació amb el futbolista del Real Zaragoza, Alberto Benito; sortides a la platja del Canyadell, al Planeta Màgic i a la Piscina Municipal; excursió pels Munts; master class de Futbol Platja a càrrec del CFP Torredembarra; i jocs i dinàmiques, com ha sintetitzat Francesc Julià.

El preu del campus de tecnificació és de 60 euros pels socis del club i de 70 euros pels no socis. El cost per assistir un dia és de 20 euros. El servei d’acollida té un preu de tres i cinc euros si és per una hora o dues respectivament. Els germans tindran un 10% de descompte.
El campus està adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys (Pre Benjamí-Cadet). El full d’inscripció està disponible a la pàgina web del club (www.cealtafulla.cat) i cal enviar-lo per correu electrònic a cealtafulla@gmail.com
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim