Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
11 de juliol del 2018
Els Atletes d’Altafulla segueixen sumant bons resultats a la 10a prova de la Lliga Trail TGN Nord a Colldejou
Els altafullencs segueixen molt a prop de la primera plaça que defensa el CE Trail Tarragona quan queden sis curses per cloure la competició
Els Atletes d’Altafulla han tornat a completar una gran actuació en la desena prova de la Lliga Trail TGN Nord que ha tingut lloc a Colldejou (Baix Camp). L’entitat altafullenca ha estat la tercera que ha aconseguit més punts amb un total de 1976 per darrere del CE Trail Tarraco i el CE Mountain Trail Vila-seca.

L’atleta millor classificat en la classificació general ha estat Marc Llebaria, que ha aconseguit el cinquè lloc després de completar el recorregut en 1 hora, 1 minut i 39 segons. Illàn Tomàs ha estat 12èi 8è Sènior; Sergi Planas 13è i 3è Veterà; Antonio Miro 15è i 2n Màster; Ferran Mallafré 18è i 10è Sènior; Ramon de las Heras 28è i 8è Veterà; i Titus Güell 53è i 2n Màster.

Pel que fa a les representants femenines, Sara Garcia i Arantxa Abillar han quedat en la posició 88 i 113 respectivament. Per categories, la primera ha estat 4t Màster i la segona 8a Veterana.

Aquests resultats fan que els Atletes d’Altafulla continuïn segons amb 19.655 punts. La diferència respecte al líder, el CE Trail Tarraco és de 215 unitats. En aquest sentit, la diferència amb el tercer, el CE Mountain Trail Vila-seca és més gran, 1.117 punts concretament.

La pròxima prova de la Lliga Trail TGN Nord tornarà a portar els participants al Baix Gaià. En aquesta ocasió, l’onzena cursa tindrà lloc a Creixell el diumenge 22 de juliol a les 8 del matí. Anteriorment, la competició ha fet aturada a la Pobla de Montornès, el Catllar i Roda de Berà.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla