Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
11 de juliol del 2018
Els Atletes d’Altafulla segueixen sumant bons resultats a la 10a prova de la Lliga Trail TGN Nord a Colldejou
Els altafullencs segueixen molt a prop de la primera plaça que defensa el CE Trail Tarragona quan queden sis curses per cloure la competició
Els Atletes d’Altafulla han tornat a completar una gran actuació en la desena prova de la Lliga Trail TGN Nord que ha tingut lloc a Colldejou (Baix Camp). L’entitat altafullenca ha estat la tercera que ha aconseguit més punts amb un total de 1976 per darrere del CE Trail Tarraco i el CE Mountain Trail Vila-seca.

L’atleta millor classificat en la classificació general ha estat Marc Llebaria, que ha aconseguit el cinquè lloc després de completar el recorregut en 1 hora, 1 minut i 39 segons. Illàn Tomàs ha estat 12èi 8è Sènior; Sergi Planas 13è i 3è Veterà; Antonio Miro 15è i 2n Màster; Ferran Mallafré 18è i 10è Sènior; Ramon de las Heras 28è i 8è Veterà; i Titus Güell 53è i 2n Màster.

Pel que fa a les representants femenines, Sara Garcia i Arantxa Abillar han quedat en la posició 88 i 113 respectivament. Per categories, la primera ha estat 4t Màster i la segona 8a Veterana.

Aquests resultats fan que els Atletes d’Altafulla continuïn segons amb 19.655 punts. La diferència respecte al líder, el CE Trail Tarraco és de 215 unitats. En aquest sentit, la diferència amb el tercer, el CE Mountain Trail Vila-seca és més gran, 1.117 punts concretament.

La pròxima prova de la Lliga Trail TGN Nord tornarà a portar els participants al Baix Gaià. En aquesta ocasió, l’onzena cursa tindrà lloc a Creixell el diumenge 22 de juliol a les 8 del matí. Anteriorment, la competició ha fet aturada a la Pobla de Montornès, el Catllar i Roda de Berà.
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim