Esports
Foto: Federació Catalana de Futbol Platja
11 de juliol del 2018
Cristian Martínez, José Arias i Carlos Millan disputaran el 9è Campionat de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana
El trio de plata de Torredembarra entra en la convocatòria de Diego Blanco mentre que l’altafullenc Tommy Anguita n’ha quedat fora
Cristian Martínez, José Arias i Carlos Millan han estat convocats amb la Selecció Catalana per disputar el Campionat de Seleccions Autonòmiques de futbol platja. La competició tindrà lloc del 12 al 15 de juliol a San Sebastià.

El combinat català ha quedat enquadrat en el Grup C juntament amb la Rioja i Castella la Manxa. El debut davant el conjunt del nord tindrà lloc aquest dijous a les 7 de la tarda, mentre que el duel davant els manxecs es durà a terme el pròxim divendres a les 12 del migdia.

Els dos primers accediran als quarts de final, que es jugaran íntegrament en la jornada de dissabte. Si la Selecció Catalana finalitza primera la fase de grups, jugarà a la 1 de migdia, mentre que si acaba segona jugarà a les 2.

El partit per decidir el tercer i quart lloc es disputarà diumenge a les 11 del matí. La gran final es jugarà a dos quarts d’1 del migdia.

Per la seva part, l’altafullenc Tommy Anguita finalment no acompanyarà al trio de plata de Torredembarra. El jugador del CE Altafulla ha realitzat els entrenaments previs al torneig, però no ha estat capaç de convèncer el seleccionador Diego Blanco.

Els jugadors que formen la convocatòria del seleccionador Diego Blanco són: José Antonio Quesada (Atlètic Vilanova i la Geltrú), Miguel Fuentes (CF Base Roses), Fèlix Casalod (Joventut Ribetana AE), Raul Blanco (UE Marca de l’Ham), Francisco Javier Dorado (UE Sitges), Daniel Haro (AE Roses), Víctor Morillas, Manel Martínez, Roger Roy (CF Vilanova i la Geltrú) i els torrencs Cristian Martínez (UD Jesús y María), José Manuel Arias i Carlos Millan (CFS Torredembarra).
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla