Esports
Foto: Nàstic
11 de juliol del 2018
El Nàstic prescindeix d’Alberto Varo, Carlos Blanco i Jean-Marie Dongou
La direcció esportiva accelerà l’operació sortida per deixar espai als nous reforços que han d’arribar en els pròxims dies
La direcció esportiva del Nàstic de Tarragona segueix confeccionant la plantilla que afrontarà el repte de mantenir-se per cinquena temporada consecutiva a Segona Divisió.

Després d’anunciar les sortides dels jugadors que acabaven contracte al juny, ara és el torn d’anunciar el futur dels jugadors que la temporada passada van jugar cedits en altres equips i dels que no compten per José Antonio Gordillo.

En aquest darrer cas, un dels descartats pel tècnic andalús ha estat Jean-Marie Dongou. El davanter, que va arribar en plena recuperació d’una lesió important en el mercat d’hivern del curs anterior, ha estat molt lluny d’oferir la seva millor versió. El seu següent destí serà el Lugo, on coincidirà amb Emilio Viqueira i Alberto Varo.

La sortida del porter de la Canonja ha estat la més inesperada de totes. Després de dues temporades al FC Barcelona B, molts esperaven que enguany formés part del primer equip del Nàstic. No obstant això, la presència de Bernabé Barragan i Stole Dimitrievski, que de moment segueix a Tarragona, haguessin estat un obstacle que hagués frenat la seva carrera professional.

Per la seva part, el central Carlos Blanco també s’acomiada de la Budallera. El defensa central va arribar l’estiu passat procedent de la Juventus, però la seva inexperiència i el mal moment de l’equip van provocar que sortís cedit al filial del Betis. Després de finalitzar la seva cessió, el tècnic i la direcció esportiva han decidit prescindir dels seus serveis.

Varo, Blanco i Dongou no seran els últims jugadors en abandonar l’entitat tarragonina. Elvir Maloku, Sandro Toscano i Stèphane Emana tenen tots els números per ser els següents en una operació sortida que està arribant al seu final. En conseqüència, el club deixa espai als nous reforços que encara estan per arribar a la Budallera.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat