17 de juliol del 2018
El trio de plata assoleix la quarta posició al Campionat d’Espanya de Futbol Platja amb la Selecció Catalana
José Arias ha estat el màxim golejador de l’equip de Diego Blanco després de marcar cinc gols en el mateix nombre de partits
El trio de plata de Torredembarra format per Cristian Martínez, Carlos Millán i José Arias, ha finalitzat quart amb la Selecció Catalana en el Campionat d’Espanya de Futbol Platja que s’ha disputat a Sant Sebastià.

L’equip dirigit per Diego Blanco ha perdut contra el País Basc en el partit per decidir el tercer i quart lloc. El duel s’ha resolt amb un 5 a 3 a favor del conjunt amfitrió, que ha anat per davant durant tot el partit tot i els gols dels torrencs Martínez i Arias i la darrera diana de Dani Haro.

Prèviament, el combinat català havia perdut l’oportunitat de jugar la final després de perdre en les semifinals contra la Selecció de Melilla per un resultat de 0 a 4. Posteriorment, el conjunt melillenc es proclamaria campiona del torneig derrotant la Selecció de Múrcia per 5 a 3.

José Arias ha estat el màxim golejador de la selecció catalana amb cinc gols en el seu caseller. Cristian Martínez ha acabat el campionat amb tres gols, mentre que Carlos Millán no ha vist porteria en els cinc partits disputats.

Per la seva part, l’equip femení disputarà el Campionat d’España del 27 al 29 de juliol. La cita tindrà lloc a Cádiz, on esperen ser les dues representants altafullenques, la capitana del CFS Altafulla, Adriana Pérez, i la jugadora de la UE Tancat, Helena Blanes.