Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
07 d'agost del 2018
Els Atletes d’Altafulla participen a la Vandekames 2018
L’entitat també ha estat representada en la Triathlon Series de Tarragona amb la participació d’Elena Rodríguez, Javier Herencia i Pedro Hidalgo.
Els Atletes d’Altafulla han estat partícips de la Vandekames 2018, una de les curses de muntanya més importants del territori que acull el municipi de Vandellós. En aquesta ocasió han pres part d’aquesta competició quatre corredors de l’entitat, un nombre inferior al que ens tenen acostumats a la Lliga Trail TGN Nord.

Jordi Sedó, Sara Garcia i Arantxa Abillar han completat el recorregut roig, un recorregut de 17, 3 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1.140 metres. Els tres han arribat de la mà a la línia de meta. Els dos primers han arribat després de 4 hores i 36 segons, mentre que la darrera ho ha fet un segon més tard.

Per la seva part, Miquel Sánchez ha competit en la modalitat VandevertiKal. En aquest cas es tracta d’un recorregut d’1,680 kilòmetres amb un desnivell positiu de 340 metres. El responsable de la secció Trail de l’entitat ha fet un temps de 25 minuts i 4 segons.

D’altra banda, els Atletes d’Altafulla també han estat presents a la Triatló de Tarragona amb la participació d’Elena Rodríguez, Javier Herencia i Pedro Hidalgo.

Herencia i Hidalgo han participat en la modalitat Sprint Individual. La primera ha completat el recorregut en 1 hora, 42 minuts i 14 segons. Aquest resultat l’ha ajudat a finalitzar en la 32a posició de la classificació femenina i en la 6a de la categoria W40-44. Pel que fa al segon, ha fet un temps 1 hora, 37 minuts i 45 segons per acabar en la posició 225 de la classificació masculina i en la 6a de la categoria M 50-54.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla