Esports
Foto: Beach Tennis Torredembarra
07 d'agost del 2018
El Beach Tennis Torredembarra celebra el 1r Open Beach Tennis amb un èxit absolut
Les parelles Eva Fernández - Alba Gamell i Álex Moya – Santi Puente s’han proclamat guanyadores en la 1a categoria femení i masculí respectivament
El Beach Tennis Torredembarra ha celebrat, aquest diumenge 5 d’agost, el 1r Open Beach Tennis a la Platja de Baix a Mar. L’esdeveniment ha comptat amb més de 50 parelles, que han fet que sigui un èxit absolut per una entitat que segueix creixent a passos gegants.

Un dels trets que explica la gran afluència de participants és que la prova ha puntuat pel Circuit Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federació Espanyola. Entre els participants també hi ha hagut una forta representació local, amb socis i sòcies del club.

El torneig s’ha desenvolupat des de les 9 de matí fins a les 9 del vespre en un total de nou pistes a la platja de Baix a Mar. Les altes temperatures no han estat cap obstacle pels participants, com tampoc pel públic que ha acudit al llarg de la jornada. L’organització ha posat el seu granet de sorra amb aigua i fruita fresca per a tots els jugadors.

El 1r Open Beach Tennis Torredembarra hac comptat amb sis categories. En la Sub15, Marc Filella i Jordi Bartrolí s’han imposat en la gran final a Teo Baldrich i Pol Bistué; en la 1a categoria femení, Eva Fernández i Alba Gamell han fet el mateix amb Ganesha Díaz i Alejandra Porteiro; en la 1a masculí, la parella formada per Álex Moya i Santi Puente ha vençut al tàndem format per Marc Girós i Albert Becerra.

D’altra banda, Jana Kabickova i Maribel Vives han derrotat Marina Fernández i Júlia Vilardell en la final de la 2a categoria femení. Xavi Lao i Ricard Lao han fet el mateix amb Marcial Prieto i Claudio Petrillo.

Cal destacar que la final de 1a categoria mixte està pendent per disputar-se. Per tant, els guanyadors es coneixeran més endavant.

Els encarregats de repartir els premis han estat la Presidenta del Beach Tennis Torredembarra, Jana Kabickova, el principal impulsor del Tennis Platja, Monti, i el regidor a l’Ajuntament de Torredembarra, Juan Carlos Hurtado.

La propera cita del Beach Tennis Torredembarra tindrà lloc el 22 de setembre, una cita en la qual esperen repetir o superar l’èxit d’aquest 1r Open Beach Tennis Torredembarra.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament