Esports
Foto: Mini Triatló.
10 d'agost del 2018
Tot a punt per al 5è Mini-Triatló d’Altafulla d’aquest diumenge
L’objectiu de la proposta és que els nens i nenes coneguin el món del triatló, les seves complexitats i tècniques
L’agost ens porta una nova edició del Mini-Triatló d’Altafulla. Enguany, la cita arriba a la cinquena edició i ho fa recuperant el format i les dates tradicionals després que la iniciativa del mini circuit del Consell Esportiu del Tarragonès que es va realitzar el 2017 no funcionés com s’esperava.

Guillermo Alonso, responsable de la proposta, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que la jornada “es presenta bé perquè amb l’experiència acumulada pensem que anirà sobre rodes”. Tot i que les inscripcions han estat inferiors al que estava previst, l’organització podrà dur a terme les distàncies previstes.

La iniciativa està dirigida als nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2009. Lluny de la competitivitat, el seu objectiu és que els infants “coneguin el món del triatló, les seves complexitats i tècniques”, com així ha explicat Guillermo Alonso.

Des d’Altafulla s’ha decidit tornar a la data tradicional després que la idea de realitzar un mini circuit de triatló i duatló juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès no prosperés. Alonso ha explicat que “el calendari està molt carregat en aquestes dates i els nens ja tenien altres activitats”, la qual cosa va dificultar que el projecte tirés endavant.

Si algun nen o nena està interessat a participar en el Mini-Triatló d’Altafulla, es pot inscriure el mateix dia de la prova de 8 a 9 del matí a la Piscina Municipal.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla