Esports
Foto: CM Torredembarra.
10 d'agost del 2018
El CM Altafulla lluitarà per tornar a regnar en la Regata Desafiament davant el CM Torredembarra
L’organització a càrrec de l’entitat torrenca ha preparat una prova en format triangle olímpic convencional i una en format de travessia
El CM Altafulla i el CM Torredembarra protagonitzen aquest cap de setmana 11 i 12 d’agost una nova edició de la tradicional Regata Desafiament de Patí de Vela. Enguany, la cita arriba a la 15a edició i es disputa per primera vegada, des de fa nou anys, a les instal•lacions del club torrenc.

Cal recordar que la Regata l’organitza el campió de l’any anterior, que en aquest cas és el CM Torredembarra després de trencar l’hegemonia dels seus veïns d’Altafulla, que havien aconseguit set victòries consecutives des del 2009. D’aquesta manera, l’entitat de Torredembarra ha preparat una prova en format triangle olímpic convencional i una en format de travessia.

L’origen d’aquesta competició respon a la voluntat del CM Altafulla, el CM Torredembarra i el Club Vela Platja Llarga de fer difusió per evitar que es pogués perdre aquest esport. En aquest sentit, van crear una regata diferent perquè puntua per equips i el recorregut és una travessa pel litoral de la zona. En les darreres edicions, però, els tarragonins no han participat.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament