Esports
Foto: Altafulla Ràdio
10 de setembre del 2018
Una seixantena de persones participa en la XX Pujada a l’Ermita de Sant Antoni
La present edició ha comptat amb un canvi de modalitat i no s’ha entregat cap trofeu pels primers a arribar a meta
La Pujada a l’Ermita de Sant Antoni ha celebrat aquest dissabte al matí el seu 20è aniversari repetint l’èxit de les darreres edicions. Enguany han estat una seixantena de persones les que han participat en una de les cites ineludibles de la Festa Major Petita d’Altafulla.

Com és habitual, aquesta activitat dóna el tret de sortida al programa d’activitats que la regidoria de Festes ha preparat del 7 a l’11 de setembre. La bona acollida que ha tornat a rebre la Pujada a l’Ermita “són símptomes que la gent s’anima a participar en qualsevol tipus d’actes”, ha dit als micròfons d’aquesta casa el regidor d’Esport i Activitat Física, Jaume Sánchez.

Pel que fa a la Pujada a l’Ermita, l’edil ha destacat la gran participació dels veïns i veïnes del poble i el canvi de modalitat que l’organització ha aplicat per a la present edició. A diferència d’altres anys, no s’ha entregat cap trofeu pels primers a arribar a la meta.

Respecte a aquest canvi, Jaume Sánchez ha reconegut que “totes les proves tenen un rodatge i vam veure que no tenia sentit donar premis en una prova que no era competitiva.

La jornada va cloure amb l’esmorzar de germanor i el bon ambient que va marcar tota la jornada. Des de la sortida a Pont de Mar fins a l’Ermita de Sant Antoni. La Pujada tornarà al 2019 amb la 21a edició i el mateix esperit de participació dels veïns i veïnes d’Altafulla.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla