Esports
Foto: Anna Ortiz.
12 de setembre del 2018
Anna Ortiz assoleix la tercera plaça el Campionat Estatal de Menors de Pàdel
L’altafullenca i Alexandra Torralba han caigut en les semifinals contra la parella catalana formada per Noa Cànoves i Laia Rodríguez
Anna Ortiz ha fet una aturada en el camí en la seva temporada de tenis per participar en el Campionat Estatal de Menors de Pàdel, que ha tingut lloc a Alacant del 3 al 9 de setembre. L’altafullenca ha fet parella amb la jugadora d’Hostalric, Alexandra Torralba, amb la qual ha aconseguit pujar al tercer esgraó del pòdium.

Ortiz i Torralba van debutar als setzens de final contra les jugadores de Navarra, Leire Isnausti i Mara Goñi, a les quals van vèncer per 6 a 1 i 6 a 0. En els vuitens de final van enfrontar-se a la parella madrilenya formada per Lorena Cossio i Claudia Jensen, caps de sèrie número dos del torneig. Tot i això, les catalanes van mostrar un gran nivell per imposar-se 6 a 3 i 6 a 2.

En l’eliminatòria de quarts de final, Ortiz i Torralba van guanyar a la parella càntabra formada per Marta Rivero i Izara Hazas per un resultat de 6 a 2 i 6 a 0. Per contra, en les semifinals van caure contra un altra parella catalana, que en aquest cas formaven Noa Cànoves i Laia Rodríguez.

El partit va ser digne d’una final i va durar tres hores. L’altafullenca i la jugadora d’Hostalric van guanyar el primer set per 6 a 3 i van perdre el segon per 0 a 6. En el set definitiu, van caure per 6 a 7 en el tie break.

Tot i la derrota, Ortiz i Torralba van disputar un últim partit per decidir el tercer i quart lloc. Les seves rivals eren les extremenyes Leyre Garner i Maria Trenado, a les quals van vèncer per 6 a 0 i 6 a 3. La victòria els va permetre assolir la tercera posició del Campionat Estatal de Menors de Pàdel després de realitzar un gran torneig.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla