Esports
Foto: Selecció Espanyola de Futbol Platja
12 de setembre del 2018
La Selecció Espanyola de Futbol Platja, subcampiona d’Europa al caure contra Itàlia en la tanda de penals
Llorenç Gómez rep el trofeu al millor jugador del torneig després de marcar sis gols mentre que Eduard Suárez i Adrián Frutos anoten un gol cadascun
La Selecció Espanyola de Futbol Platja de Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos s’ha proclamat subcampiona d’Europa en la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League que ha tingut lloc a Sardenya del 6 al 9 de setembre El combinat nacional s’ha quedat a un pas de la glòria després de caure en la tanda de penals contra Itàlia 7 a 6.

L’enfrontament davant l’amfitrió va ser tan dur com els tres partits anteriors de la fase prèvia. L’equip de Joaquín Alonso va haver d’igualar dos marcadors en contra després que Fainetti i Palmacci avancessin el conjunt transalpí. En ambdues ocasions, Llorenç Gómez va ser l’encarregat de restaurar les taules.

L’empat va portar els finalistes a la pròrroga, però cap dels dos va ser capaç de desfer l’empat. En la tanda de penals, José Enrique va errar el setè llançament de la Selecció Espanyola i Itàlia es va proclamar campiona d’Europa.

En la fase de grups prèvia a la final, Espanya va debutar amb victòria contra Azerbaidjan per 5 a 4. En el segon partit va derrotar Suïssa per 4 a 3, mentre que en el tercer i darrer compromís va vèncer Portugal pel mateix resultat.

Tot i la derrota en la final, el torrenc Llorenç Gómez va rebre el trofeu al millor jugador del torneig després de marcar quatre gols en la fase de grups i dos en la gran final. Per la seva part, Adrián Frutos i Eduard Suárez van acabar el campionat amb un gol cadascun.

El pròxim repte de la Selecció Espanyola de Futbol Platja serà la Copa Intercontinental que tindrà lloc a Dubai durant la primera quinzena de novembre. Si no hi ha cap imprevist, el trio de Torredembarra tornarà a ser protagonista en la convocatòria de Joaquín Alonso.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla