Esports
Foto: Arxiu
13 de setembre del 2018
La Penya Barcelonista d’Altafulla convoca una Assemblea General per realitzar la renovació de la junta directiva
L’objectiu prioritari és trobar gent jove que es faci càrrec de l’entitat i substitueixi els actuals membres que van engegar-la fa gairebé 30 anys
La Penya Barcelonista d’Altafulla ha convocat una Assemblea General oberta a tots els aficionats del FC Barcelona del municipi, que tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de setembre a les 7 de la tarda al Centre d’Entitats del Parc del Comunido.

L’orde del dia de l’Assemblea servirà per tractar l’actualitat de la Penya i la renovació de la junta directiva. Aquest darrer serà el punt central i més important de la reunió, com així ha explicat el president Lluís Canyelles. En declaracions a Altafulla Ràdio ha dit que l’actual junta porta gairebé 30 anys al capdavant de la Penya i que el seu objectiu és trobar gent nova que agafi el relleu perquè segueixi endavant.

Canyelles també ha explicat que la tasca de la junta és molt senzilla i que els interessats només han de tenir ganes perquè l’entitat tiri endavant. La voluntat dels actuals responsables és que, després de 30 anys, el poble continuï disposant d’un lloc de trobada per a tots els barcelonistes.

Pel que fa al calendari d’activitats de la Penya, Canyelles ha dit que de moment no hi ha res programat perquè la prioritat és trobar una nova junta que es posi al capdavant. Quan aquest objectiu estigui assolit, els responsables ja es podran posar mans a l’obra per dissenyar un programa d’activitats i propostes per aquesta nova temporada.
Lluís Canyelles, president Penya Barcelonista.
Lluís Canyelles, president Penya Barcelonista.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla