Esports
Foto: Arxiu
13 de setembre del 2018
La Penya Barcelonista d’Altafulla convoca una Assemblea General per realitzar la renovació de la junta directiva
L’objectiu prioritari és trobar gent jove que es faci càrrec de l’entitat i substitueixi els actuals membres que van engegar-la fa gairebé 30 anys
La Penya Barcelonista d’Altafulla ha convocat una Assemblea General oberta a tots els aficionats del FC Barcelona del municipi, que tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de setembre a les 7 de la tarda al Centre d’Entitats del Parc del Comunido.

L’orde del dia de l’Assemblea servirà per tractar l’actualitat de la Penya i la renovació de la junta directiva. Aquest darrer serà el punt central i més important de la reunió, com així ha explicat el president Lluís Canyelles. En declaracions a Altafulla Ràdio ha dit que l’actual junta porta gairebé 30 anys al capdavant de la Penya i que el seu objectiu és trobar gent nova que agafi el relleu perquè segueixi endavant.

Canyelles també ha explicat que la tasca de la junta és molt senzilla i que els interessats només han de tenir ganes perquè l’entitat tiri endavant. La voluntat dels actuals responsables és que, després de 30 anys, el poble continuï disposant d’un lloc de trobada per a tots els barcelonistes.

Pel que fa al calendari d’activitats de la Penya, Canyelles ha dit que de moment no hi ha res programat perquè la prioritat és trobar una nova junta que es posi al capdavant. Quan aquest objectiu estigui assolit, els responsables ja es podran posar mans a l’obra per dissenyar un programa d’activitats i propostes per aquesta nova temporada.
Lluís Canyelles, president Penya Barcelonista.
Lluís Canyelles, president Penya Barcelonista.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat