13 de setembre del 2018
Gerard Bailó, subcampió del món de Flat Track a Missano
El pròxim repte de Gerad Bailó és el Campionat Britànic de Dirt Tack
El pilot de la Pobla de Montornès, Gerard Bailó, s’ha proclamat subcampió el món de Flat Track en la prova que es va disputar el passat dissabte a Missano (Itàlia), coincidint amb el Gran Premi de MotoGP.

Bailó va guanyar tres de les mànigues classificatòries, mentre que en la darrera va finalitzar quart. El del Baix Gaià, que era la primera vegada que participava en aquest campionat, només va ser superat per Francesco Cecchini. L’italià aconseguia així el seu cinquè Campionat del Món.

Després de la prova, Bailó va explicar que estava “molt satisfet amb el resultat. Tot i que no coneixíem el circuit i tampoc teníem l’experiència d’altres pilots, en la FIM Fiat Track Cup vam aconseguir un gran ritme que ens va permetre lluitar pel triomf fins al final".

El pilot del Baix Gaià, que corre amb Català Racing, és un dels grans noms del Supermotard. Va ser campió del Supermoto de les Nacions Junior el 2016, subcampió de la Copa Rodi i també va pujar al podi en una prova del Campionat Britànic. A escala nacional ha assolit el subcampionat de la Copa d’Espanya de la Real Federación de Motociclisme Española el 2017.

El pròxim repte de Gerad Bailó és el Campionat Britànic de Dirt Tack, on espera aconseguir el títol de campió.