Esports
Foto: Nàstic.
13 de setembre del 2018
El Nàstic perd contra el Córdoba per 2 a 0 i diu adéu a la Copa del Rei
El Nàstic segueix en caiguda lliure abans de rebre l’Osasuna en un partit transcendental per aconseguir la primera victòria de la temporada
El Nàstic de Tarragona ha dit adéu a la Copa del Rei tot just començar la seva aventura després de caure per 2 a 0 al Nuevo Arcángel davant un Córdoba més efectiu i que ha demostrat més sensació d’equip que el seu rival.

El conjunt andalús ha estat el dominador pràcticament durant tot el partit. Sobretot en el tram inicial, gràcies en part al gol matiner d’Andrés Martín en el minut 3. Els grana només han estat capaços de contestar per mitjà d’un lliure directe executat perJavi Márquez, que Carlos Abad ha aturat sense problemes.

En el segon temps, el Córdoba ha estat el primer a gaudir d’una ocasió de gol, però Isaac Becerra ha respost de forma eficient. Els canvis de Gordillo, que ha introduït a Fali, Luis Suárez i Brugui han donat un altre aire a l’equip. El primer ha enviat una pilota al travesser en una falta més enllà de la mitja lluna, mentre que el gironí ha realitzat quinze minuts de molta qualitat.

Ja en el tram final, els locals han sentenciat el partit en un contracop on Piovaccariha enviat la pilota al fons de la xarxa. Minuts abans, Gordillo ha estat expulsat per protestar una decisió arbitral.

El Nàstic de Tarragona rep dissabte a les 4 de la tarda a l’Osasuna.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla