Esports
Foto: Nàstic.
14 de setembre del 2018
El Nàstic rep a l’Osasuna en un partit transcendental per iniciar la remuntada a la Lliga
El futur de Gordillo pot complicar-se si l’equip no aconsegueix la primera victòria després del mal inici a la lliga i l’eliminació a la Copa del Rei
No han passat més de dos mesos de competició i el Nàstic ja es troba en una situació gens amable en la seva quarta temporada consecutiva a la Segona Divisió. Els grana sumen un punt de dotze possibles, han estat eliminats de la Copa del Rei i les sensacions cada vegada són més negatives.

Per això, el duel d’aquest dissabte contra l’Osasuna ha agafat una importància transcendental de cara al futur més pròxim de l’equip.

Més enllà de la primera victòria, el que també pot estar en joc és el futur de José Antonio Gordillo. Els precedents de les últimes temporades demostren que el club s’ha convertit en una trituradora d’entrenadors quan l’equip ha encadenat quatre o cinc resultats negatius.

La sortida de Promosport i l’objectiu de realitzar un projecte a llarg termini, però, podrien fer que el tècnic andalús continués al capdavant de la banqueta passi el que passi.

Per esvair els dubtes que s’han generat a l’entorn del club i de l’entrenador, a l’equip només li val la victòria davant un rival que tampoc ha fet un gran inici de temporada. El conjunt navarrès suma quatre punts de dotze possibles i també ha estat eliminat de la Copa del Rei, en el seu cas a mans del Reus Deportiu.

Per aquest enfrontament, el Nàstic no podrà comptar amb els lesionats Javi Jiménez, Ramiro Guerra, Josua Mejías, Manu Barreiro i César Arzo, qui també complirà sanció.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi. Com és habitual el podreu seguir en directe gràcies als companys de Ràdio Ciutat de Tarragona.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla