17 de setembre del 2018
El CE Altafulla cau golejat contra el Montblanc de forma inesperada
La posada en escena dels locals deixa sense resposta als groc-i-negre, que sumen la primera derrota de la temporada
El CE Altafulla ha encaixat una golejada important al camp del Montblanc en el partit corresponent a la tercera jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. L’absència dels germans Cañas i l’eficàcia golejadora dels locals s’ha traduït en un 6 a 0 totalment inesperat pel bon inici de lliga del conjunt altafullenc.

L’empat al camp del Sant Jaume i la gran victòria en el derbi contra el Torredembarra feien presagiar un duel més igualat del que s’ha pogut veure al Camp de Futbol Josep Gomis.

L’equip de la capital de la Conca de Barberà, però, ha sortit molt endollat tant en el primer com en el segon temps per encarrilar el partit a favor dels seus interessos. Per l’Altafulla ha estat especialment dur els dos gols que ha encaixat quan encara no s’havia arribat als primers deu minuts.

Adrià Romero i Cristian Valcárcel han estat els encarregats de marcar el primer i el segon gol respectivament. A la mitja hora de joc, Yatma Fall ha ampliat la diferència amb el 3 a 0. Tot i que encara quedaven 60 minuts, el partit s’ha posat molt costa amunt pel quadre groc-i-negre.

Després del pas pels vestidors, Raul Tudela ha fet tres canvis per intentar capgirar el guió del partit amb l’entrada de Pol Inglès, Robert Cuñat i Gerard Martí. No obstant això, el Montblanc ha tornat a realitzar deu minuts excepcionals per marcar tres gols més. Yatma Fall (50’), Male Peña (54’) i Cristian Valcárcel (56’) han completat la golejada.

La derrota deia a l’Altafulla novè amb quatre punts. Per la seva part, el Montblanc es consolida a la primera posició amb nou. El Calafell és segon amb set unitats, mentre que l’Atlètic Valls, el Roda de Barà i el San Salvador el segueixen amb sis cadascun.

En la propera jornada, el conjunt groc-i-negre rebrà a un Salauris FC que ha aconseguit la primera victòria de la temporada al golejar el Llorenç per 5 a 1. El partit es disputarà dissabte a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.