17 de setembre del 2018
El CE El Catllar goleja al Camarles i ratifica el seu bon inici de temporada a Segona Catalana
El conjunt d’Álex González aprofita l’exhibició golejadora de Gerard Infantes per aconseguir la segona victòria i superar la primera prova de foc
El CE El Catllar segueix de dolç en el seu retorn a Segona Catalana després de vèncer el Camarles per un marcador de 6 a 4 que ratifica el bon moment pel qual travessa en aquest inici de temporada.

El triomf té més mèrit tenint en compte que el conjunt del Baix Ebre guanyava per 0 a 2 abans d’arribar al primer quart d’hora gràcies als gols de Denis Coch en pròpia porteria i Leonardo Amador. El mateix Coch, però, va ser l’encarregat de reduir diferències en el 19’ amb una diana que va servir al Catllar per entrar de nou dins del partit.

A partir d’aquí, el protagonisme del duel el va assumir Gerard Infantes. El dorsal ‘7’ dels grocs va realitzar una exhibició golejadora a l’abast de pocs jugadors amb quatre dianes. La primera, la segona i la tercera de forma consecutiva en el 40’ –per mitjà d’un penal- 42’ i 45’. En cinc minuts va tenir prou per capgirar el partit i marxar al descans amb un 4-2 a favor dels del Baix Gaià.

A la represa, Josep Jesús Ferreres va escurçar la diferència amb el tercer dels visitants (67’), però Infantes va tornar a aparèixer per tornar a doblar l’avantatge en el 78’. Dos minuts després, Jordi Prades va marcar el 6 a 3, mentre que Jaime Curto va maquillar la golejada amb el 6 a 4 definitiu.

Álex González, entrenador del Catllar, ha fet una valoració positiva del partit per haver guanyat a un gran rival i per capgirar dos gols en contra. No obstant això, també ha reconegut que si l’equip pretén millorar, hi ha errades que no pot cometre.

El Catllar acaba la jornada consolidat a la tercera plaça amb set punts i segueix a dos del Tortosa i el Riudoms, que són els únics que han fet ple de victòries.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats