17 de setembre del 2018
L’Atlètic Roda de Barà es retroba amb la victòria al camp de l’Arboç amb dos gols de Tommy Anguita
La Riera cau a l’Estadi del Vilar després de posar-se per davant mentre que el Torredembarra cedeix dos punts contra l’Alcover
La jornada a Tercera Catalana ens ha deixat tots els resultats possibles pels representants del Baix Gaià. El millor ha estat el que ha aconseguit l’Atlètic Roda de Barà guanyant al camp de l’Arboç per 0 a 2 amb una dobleta de Tommy Anguita. L’exjugador de l’Altafulla va superar Franchu en el 63’ i 79’ per fer que el conjunt rodenc es retrobés amb el triomf després de la derrota contra el Morell.

Per la seva part, la Riera va caure a l’Estadi del Vilar davant l’Atlètic Valls. Tot i posar-se per davant amb un gol matiner de Thiago José Dos Santos (10’), els vallencs marxarien al descans per davant gràcies a la diana de Genis Vidal i al gol en pròpia porta de Martí Puig.

En la segona part, Isaac Romera va augmentar la diferència, però Kevin José Mera va respondre amb el tercer dels rierencs en el 72’. L’equip de David Cuéllar es va bolcar a l’atac per aconseguir l’empat, però els locals ho van aprofitar per fer el 4 a 2 definitiu per mitjà de Joel Merino.

Pel que fa al Torredembarra, el conjunt blanc-i-blau va empatar 1 a 1 contra l’Alcover en un final de partit boig. Jordi Velardiez va marcar el gol dels torrencs en el 86’ i tot feia pensar que els tres punts quedarien al Baix Gaià. Malauradament, els de l’Alt Camp van aconseguir l’empat tres minuts després amb el gol de Benito Borrego.

Amb aquests resultats, el Roda és 4t amb set punts, la Riera 13a amb tres i el Torredembarra 16è amb un.