01 d'octubre del 2018
El Catllar torna al camí de la victòria davant l’Atlètic Mora la Nova
Els catllarencs es consoliden a la part alta de la classificació després d’aconseguir el tercer triomf de la temporada davant la seva gent
El CE El Catllar s’ha refet de la primera derrota de la temporada amb una nova victòria a casa, on ha vençut l’Atlètic Mora la Nova per un resultat ajustat de 2 a 1. Ismael Rojas ha agafat el rellu de Gerard Infantes a l’hora de veure porteria i ha estat l’encarregat de decidir el partit.

Tot plegat s’ha resolt abans del primer quart d’hora. Rojas ha fet l’1 a 0 quan només s’havien jugat tres minuts. Poc després, en l’11, els de la Ribera d’Ebre han aconseguit l’empat amb la diana d’Agustí Fornós.

Un minut després, però, els catllarencs s’han tornat a avançar amb el segon gol de Rojas, un gol que ha acabat decidint el partit perquè cap dels dos equips ha estat capaç de tornar a batre la porteria contrària.

Cesc Armengol, capità del Catllar, ha parlat als micròfons d’Altafulla Ràdio sobre la bona ratxa com a local i ha explicat que “l’equip és conscient que hem de treure els tres punts a casa cada diumenge perquè això ens donarà estabilitat al llarg de la temporada”. Ara, l’objectiu és traslladar aquesta dinàmica lluny de casa.

La victòria permet als del Baix Gaià seguir comptant els partits a casa per victòries després d’aconseguir nou punts de nou possibles. A més, es consolida a la quarta posició amb 10 punts, els mateixos que tenen l’Ampolla, el Gandesa i el Valls. Per sobre seu només té al Tortosa, la Pobla de Mafumet B i el Riudoms, amb 13, 12 i 11 punts respectivament.