02 de març del 2015
El CE Altafulla perd contra La Floresta per 1 a 2 a falta de set minuts pel final
El conjunt femení també ha perdut a casa per 1 a 3 contra el líder, l’Escola Valls
Tot apuntava que no seria un partit fàcil el d’aquest diumenge, i així ha estat. El primer equip del CE Altafulla no ha aconseguit superar La Floresta al Joan Pijuan. El primer gol dels tarragonins arribava al minut 57. Un marcador que aconseguia igualar Eric Domínguez al minut 72, i que donava esperances als homes de Jordi Castro de tornar a sumar a casa. Finalment, no ha pogut ser. Al falta de set minuts per acabar el partit, el segon de La Floresta sentenciava un resultat final d’1 a 2. Una derrota que no els permet sumar punts, tot i que els deixa encara en catorzena posició amb 26.
Aquesta setmana toca preparar un altre enfrontament complicat al camp de l’Escola Valls, qui ve de perdre per 0 a 3 contra un dels capdavanters de la taula, el Banyeres.

El conjunt femení de l’entitat tampoc ha tingut gaire sort aquesta setmana. S’enfrontava a casa a l’Escola Valls, el líder. Un rival molt complicat davant del qual han caigut per 1 a 3. Tot i això, mantenen la quarta plaça amb 23 punts. La propera jornada visitaran el camp de la Unió Astorga.

Per la seva banda, l’equip Aleví ha descansat aquest cap de setmana.