08 d'octubre del 2018
El CE Altafulla esgarrapa un punt amb deu jugadors al camp del CF Calafell
L’equip de Raul Tudela demostra una mentalitat guanyadora i valenta per sumar un empat en un partit que tenia pràcticament perdut
El CE Altafulla ha sumat un punt molt valuós al camp del CF Calafell després d’igualar un 2 a 0 en contra amb només deu jugadors sobre el terreny de joc. La matinera expulsió d’Óscar Tomàs i l’encert dels locals, li han posat el partit molt costa amunt. L’equip, però, ha estat ambiciós i s’ha quedat a un gol de culminar la gesta.

Els groc-i-negre afrontaven el partit amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada, la qual cosa li hagués permès treure profit del duel directe entre el Montblanc i l’Atlètic Roda de Barà. La seva posada en escena ha seguit la línia de les últimes jornades, malgrat que tot s’ha torçat a la mitja hora de joc.

En una acció de joc directe del Calafell, Óscar Tomàs ha tocat la pilota amb les mans fora de l’àrea i ha estat expulsat amb vermella directa. Carlos Vázquez, que encara no havia jugat cap minut aquesta temporada, ha fet el seu debut oficial amb la samarreta de l’Altafulla. Malauradament, no ha pogut evitar que el lliure directe de José Antonio Medina hagi acabat convertint-se en l’1 a 0.

En la segona part, les coses s’han posat més difícils després que David Llanguas hagi fet el 2 a 0 en el 66’. Llavors, Raul Tudela ha decidit passar a un sistema amb tres defenses, quatre migcampistes i dos davanters. Una aposta arriscada però encertada, perquè l’equip ha fet un pas endavant i ha estat capaç d’empatar el partit.

En el 73’, Genis Cañas ha retallat diferències i ha fet que l’equip hagi cregut en les seves possibilitats. Deu minuts després, Pol Inglès ha fet el 2 a 2 deixant el partit completament obert. Els altafullencs inclús han gaudit de dues ocasions per culminar la remuntada, però els ha mancat encert,

Tot i l’empat, l’Altafulla continua quart a la classificació amb 11 punts, els mateixos que té l’Atlètic Valls a la tercera plaça. La diferència amb el Montblanc i l’Atlètic Roda de Barà continua sent de cinc i dos punts respectivament.

El pròxim partit serà precisament contra l’equip de Dani Sereno en el que serà el segon derbi del Baix Gaià per tots dos equips. El conjunt rodenc serà un rival que servirà per posar a prova la fiabilitat que els groc-i-negres estan demostrant en les últimes jornades. L’Altafulla ha proposat que el partit es jugui el pròxim divendres en comptes de dissabte, i ara espera la resposta del Roda.