08 d'octubre del 2018
El CE El Catllar perdona i acaba caient golejat davant el CF Ulldecona
Els catllarencs encara no saben que és guanyar lluny de casa amb un balanç d’un empat i dues derrotes
El CE El Catllar ha sortit golejat de la seva visita al CF Ulldecona en el partit corresponent a la sisena jornada del Grup 6 de Segona Catalana. El resultat ratifica els problemes que s’està trobant l’equip quan juga lluny de casa i que fan que encara no hagi guanyat cap partit com a visitant.

Els locals, que només havien guanyat un partit i encadenaven dues derrotes i dos empats, s’han avançat abans de la primera mitja hora amb un gol d’Ivan Paez. El gol que li ha fet més mal a l’equip d’Álex González ha estat el segon, que ha arribat tot just començar la segona part amb la diana de Jose Gustavo Soriano.

En la recta final, quan només quedaven deu minuts, Paez ha anotat el seu segon gol del partit per establir el 3 a 0 definitiu en el marcador. Aquest resultat fa que el Catllar descendeixi fins a la setena posició i acabi la jornada amb 10 punts.

Cesc Armengol, jugador del Catllar, ha reconegut en declaracions a Altafulla Ràdio que “el resultat no ha reflectit el que s’ha vist al terreny de joc”. L’equip “va generar ocasions molt clares, però en la primera que ells van tenir ens van marcar”. La manca d’encert, doncs, va ser determinant.

El capità de l’equip també ha parlat sobre la situació que l’equip està vivint fora de casa. “Hem de minimitzar els errors, perquè seguim cometent-los i al final ens condemnen”.

En la següent jornada, el Catllar tindrà l’oportunitat de refer-se a casa davant el cuer de la categoria, un Reddis que només ha aconseguit un punt de divuit possibles.