08 d'octubre del 2018
El CF La Riera s’emporta un partit boig davant el CF Arboç i el Roda empata a Montblanc en el gran partit de la jornada
L’equip de David Cuéllar mostra les seves credencials per estar a la part alta de la classificació mentre que el conjunt rodenc segueix a tres punts del líder
El CF La Riera s’ha emportat els tres punts davant el CF Arboç en el partit més boig de la jornada i en el qual s’han vist fins a set gols. Un partit ple d’alternatives i que s’hagués pogut emportar qualsevol dels dos equips.

Els del Baix Penedès han estat els primers a colpejar gràcies al gol de Toni Álvarez quan només s’havien disputat set minuts. Els rierencs, però, no li han girat l’esquena al partit i han aconseguit empatar en el 33’ amb la primera de les dues dianes de Rubén González.

La segona ha arribat ben entrada la segona part després d’aprofitar un refús del porter visitant, Francesc Mestres. L’alegria dels locals, però, ha durat molt poc. Quatre minuts després, Toni Álvarez ha tornat a restaurar les taules aprofitant un altre refús, aquesta vegada del porter local. Aquest no ha estat el darrer gol del jugador visitant, perquè en el 71’ ha fet el seu tercer gol de la matinal amb un centre-xut que ha sorprès Xavier Teixell.

Igual que havia succeït minuts abans, la felicitat li ha durat ben poc a l’equip que s’ha posat per davant. Pol Arauz ha tornat a empatar el duel aprofitant una pilota morta dins de l’àrea, que ha creuat al pal esquerre de Franchu. Ja en el temps afegit, i quan semblava que tots dos equips s’haurien de conformar amb un empat, Adrià Gutiérrez ha realitzat una gran jugada individual per la banda esquerra, que ha acabat convertint-se en el 4 a 3 definitiu.

David Cuéllar, entrenador de la Riera, ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio que es queda “tant amb el joc de l’equip com amb la reacció que va tenir”. També ha elogiat la capacitat dels seus jugadors per adaptar-se al joc directe que proposava el rival. De cara a les pròximes jornades, “haurem de corregir dues o tres coses perquè l’equip va en bona línia”, ha sentenciat.

El triomf davant l’Arboç pot ser “un punt d’inflexió per saber que som forts i podem aspirar a estar a dalt”, ha afegit. En aquest sentit, també ha dit que “serveix per seguir creixent i per saber que si el rival es posa per davant li podem donar la volta”.

Per la seva part, l’Atlètic Roda de Barà ha esgarrapat un punt de la seva visita al Montblanc en el qual era el partit més interessant de la jornada. L’empat sense gols demostra la igualtat que hi ha entre tots dos equips, i que molt probablement veurem fins a les acaballes de la temporada.

L’altre representant del Baix Gaià, el Torredembarra, ha estat l’únic que no ha pogut sumar cap punt després de caure 4 a 1 al Municipal la Coma de Constantí. Els locals s’han avançat en el primer temps amb els gols d’Oriol Vallès i Álex Gómez. En la segona part han augmentat el seu avantatge amb les dianes de Juan Pedro Valencia i el mateix Vallès, que ha fet una dobleta.

En el temps afegit, els torrencs han marcat el gol de l’honor gràcies a l’encert de Gerard Marsal.

Amb aquests resultats, el Roda de Barà segueix segon classificat amb 13 punts. Per la seva part, la Riera ascendeix a la setena plaça amb 10 unitats, mentre que el Torredembarra cau fins a l'avant penúltima posició amb 4 punts.