08 d'octubre del 2018
El Nàstic empata en la seva visita al Ramón de Carranza en un nou partit marcat per l’actuació arbitral
Luis Suárez segueix fent mèrits per convertir-se en la referència ofensiva de l’equip davant els problemes de cara al gol dels altres atacants
El Nàstic de Tarragona ha sumat un punt en la seva visita al Ramón de Carranza en un partit marcat, novament, per l’actuació arbitral en la primera part. Luis Suárez, al qual li han anul•lat un gol legal just abans de l’1 a 0 d’Álex Fernández, ha tornat a demostrar que pot ser la referència ofensiva després de marcar el seu primer gol de la temporada.

L’acció anul•lada del que hagués estat el 0 a 1 ha estat la primera jugada de perill del conjunt grana, que ha sortit amb una bona predisposició al terreny de joc del Carranza. En la jugada següent, però, el col•legiat ha assenyalat penal de Djetei sobre Manu Vallejo en un servei de cantonada. Álex Fernández no ha perdonat des dels onze metres i ha inaugurat el marcador.

Al Nàstic li ha costat refer-se del gol encaixat, tot i que finalment ho ha aconseguit per trobar el gol de l’empat en una gran jugada on Ikechukwu Uche ha assistit Luis Suárez perquè enviés la pilota al fons de la xarxa, gràcies a un control previ magnífic.

En el segon temps, els dos equips no han gaudit de massa ocasions clares. El conjunt local sí que ha realitzat aparicions a l’àrea contrària, sobretot amb l’entrada de Jairo Izquierdo. La seva millor oportunitat ha estat en un servei de cantonada, on la pilota ha marxat per ben poc de la porteria de Becerra.

El Nàstic, però, ha pogut guanyar el partit en el darrer minut amb una ocasió molt clara d’Uche. El nigerià ha caçat una pilota a la frontal, però una vegada dins de l’àrea no ha estat capaç de connectar un bon remat per superar Alberto Cifuentes.

José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic, s’ha mostrat satisfet amb el treball i l’esforç que els seus jugadors han ofert al Ramón de Carranza. “Després d’encaixar el gol, hem estat bé amb la pilota, hem trobat espais i hem fet un bon gol”. La segona part ha estat més igualada i al final “s’ha notat la necessitat de punts per part dels dos equips”.

El conjunt de José Antonio Gordillo acaba la jornada amb 6 punts, a un de la permanència que marca el Tenerife. En la pròxima jornada rebrà la visita d’un Alcorcón que encara no coneix la derrota en aquest inici de temporada.
José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic.