Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
09 d'octubre del 2018
Els Atletes d’Altafulla promocionen l’atletisme a les escoles la Portalada i el Roquissar
Els nens i nenes que participen tindran la possibilitat de participar de forma voluntària en la final dels Jocs Atlètics que tindran lloc a Torredembarra el 21 d’octubre
Els Atletes d’Altafulla són una de les entitats més consolidades del municipi i del territori Baix Gaià. La seva activitat se centra en els entrenaments que realitzen durant la setmana i les competicions en les què participen: les curses urbanes, les proves de muntanya de la Lliga Trail TGN Nord i l’organització d’esdeveniments propis com la Cursa de Primavera, la Cursa de Tardor a la Mini-Triatletes.

A banda de la competició, els Atletes també s’encarreguen de fer difusió del seu esport perquè els més petits el coneguin i tinguin l’oportunitat de provar-lo. Això és el que estan duent a terme aquests dies amb els alumnes de 4t de Primària de les escoles la Portalada i el Roquissar d’Altafulla.

Guillermo Alonso, responsable dels Atletes d’Altafulla, ha explicat en declaracions a aquesta casa que tot plegat forma part “d’una activitat que fa molts anys que fem amb les escoles de Torredembarra i hem volgut difondre-ho a Altafulla amb un petit tast de les diferents disciplines de l’atletisme”.

La iniciativa va començar el passat dijous amb un dels grups de la Portalada. Els alumnes van gaudir de diferents activitats atlètiques al Parc Esportiu de Safranars. Les proves que van fer van ser de velocitat, salt, llançament i resistència, dirigides pels voluntaris dels Atletes d’Altafulla.

Aquest dilluns i dimarts ha estat el torn dels alumnes del Roquissar, que han realitzat les mateixes proves que els seus companys de la Portalada.
L’objectiu d’aquesta proposta impulsada pel Club Atletisme Torredembarra, amb la col·laboració dels Atletes d’Altafulla, és que “els nens i nenes sàpiguen que l’atletisme no només són curses de llarga distància, sinó que hi ha més disciplines”, afegeix Guillermo Alonso.

Tots els nens i nenes que han participat en aquestes jornades, tindran la possibilitat de participar de forma voluntària en la final dels Jocs Atlètics amb els alumnes de les escoles de Torredembarra. La competició tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre a les pistes d’atletisme i estarà organitzada pel Club Atletisme Torredembarra.
Guillermo Alonso, responsable dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla