Esports
Foto: Arxiu
09 d'octubre del 2018
El CE Altafulla retrà homenatge a l’expresident del club Pere Vives en la prèvia del derbi contra l’Atlètic Roda de Barà
Pere Vives va viure una de les millors etapes en la història del club amb l’ascens a 1a Regional a mitjans dels anys 90’ i l’estança en la categoria durant dues temporades
El CE Altafulla retrà un sentit homenatge a l’expresident del club Pere Vives “Perot”, en la prèvia del derbi del Baix Gaià que disputarà contra l’Atlètic Roda de Barà el pròxim divendres a les 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Els membres de la junta directiva i el planter i cos tècnic del primer equip sortiran al terreny de joc amb una bandera del club i realitzaran un minut de silenci per “rendir-li homenatge i recordar-lo per tota la feina que va fer durant tants i tants anys al CE Altafulla”, com així ha explicat el president de l’entitat, Francesc Julià.

Vives, que va morir el passat diumenge 30 de setembre a l’edat de 62 anys després de travessar una llarga malaltia, va viure una de les millors etapes en la història del club. Després de ser membre de la junta, va substituir a la presidència a Paco Cañas a finals dels anys 80’, ostentant el càrrec fins a finals dels anys 90’. A mitjans dels 90’, precisament, l’equip va assolir l’ascens a 1a Regional on hi va ser durant dues temporades.

Els seus lligams amb Altafulla, però, van molt més enllà del futbol perquè “també va fer una gran feina amb els Castellers i a l’Ajuntament”, ha reconegut Francesc Julià. Per això “era una persona molt estimada i se li ha de fer un comiat com cal”, ha sentenciat.

Després del minut de silenci en la seva memòria, els jugadors del primer equip intentaran completar l’homenatge a Pere Vivies “Perot” dedicant-li una gran victòria davant l’Atlètic Roda de Barà i l’assalt, de forma provisional, a la segona posició.
Francesc Julià, president CE Altafulla
Francesc Julià, president CE Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla