02 de març del 2015
El CFS Altafulla cau per 2 a 3 a casa contra l’Eixample
Des de l’entitat groc-i-negra estan pendents d’una nova incorporació per suplir les acusades baixes de les darreres setmanes
El primer equip del CFS Altafulla tampoc ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana. Si la passada jornada perdia contra el líder, el Ripollet, aquest dissabte ho ha fet a casa contra l’Eixample per 2 a 3.

Eren les barcelonines qui obrien el marcador al minut 8. Un resultat que ha anat d’un costat a l’altre al llarg de l’enfrontament, però que finalment ha caigut del costat del visitant. Afortunadament, però, el quart classificat, el Sant Cugat, amb qui estan empatades amb 34 punts, també ha perdut per 1 a 3 contra el líder de la categoria.

Des de l’entitat groc-i-negra estan pendents d’una nova incorporació per suplir les acusades baixes de les darreres setmanes. Mentrestant, el conjunt d’Oscar Prieto prepara el partit del dissabte a la pista de l’Esparreguera.