Esports
Foto: Nàstic
11 d'octubre del 2018
El Nàstic busca la segona victòria del curs davant un sòlid i efectiu Alcorcón
Els grana hauran de fer una molt bona actuació per superar l’equip revelació de la categoria
El Nàstic de Tarragona buscarà la segona victòria de la temporada el pròxim diumenge a les 6 de la tarda davant l’AD Alcorcón, l’equip revelació en aquest inici de temporada a LaLiga123.

Després de vuit jornades, el conjunt madrileny es troba a la quarta posició amb 15 punts. Només el superen Las Palmas, que comparteix la mateixa xifra de punts, el Granada i el Málaga amb 17 i 19 punts respectivament.

La seva posició classificatòria no és fruit de la casualitat, perquè dins del terreny de joc s’està mostrant com un equip pràcticament infranquejable que només ha encaixat dos gols. La millor estadística defensiva de la competició. Ofensivament no és un equip que marqui molts gols, perquè només n’ha marcat set, però sap treure’n bon profit gràcies al bon rendiment que està oferint en la rereguarda.

Per tant, l’Alcorcón és un mal client per un equip com el Nàstic al qual li costa molt veure porteria. El punt obtingut al Carranza, però és un estímul que empeny el planter a cercar la victòria al Nou Estadi. Una victòria necessària per optar a sortir del descens o com a mínim evitar que els rivals que té per davant augmentin el seu avantatge.

José Antonio Gordillo no podrà comptar amb els lesionats Iván López, Raúl Albentosa, Josua Mejías, César Arzo, Ramiro Guerra, Pol Prats i Manu Barreiro. Per contra, recupera a Javi Jiménez, Javi Márquez i Pol Valentín, tot i que el seu estat de forma podria no ser el més ideal per competir aquest diumenge.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès