15 d'octubre del 2018
El CE El Catllar segueix en estat de gràcia com a local i goleja el CF Reddis
Jordi Prades agafa el relleu golejador de Gerard Infantes i Ismael Rojas i es converteix en la gran figura del partit amb tres gols
El CE El Catllar ha tornat al camí de la victòria aquest diumenge després de golejar el CF Reddis en el partit corresponent a la setena jornada de lliga del Grup 6 de Segona Catalana. Els del Baix Gaià han fet valdre la seva immaculada trajectòria com a local per complir els pronòstics davant el cuer de la categoria.

El partit ha començat de la millor manera pels catllarencs. Abans d’arribar al minut 10, Jordi Prades ha inaugurat el marcador amb el primer dels tres gols que acabaria marcant. El segon ha arribat un minut abans d’arribar al descans i ha servit per desfer l’empat que el visitant Kabir Nath havia establert en el 36’.

En el segon temps, l’equip d’Álex González ha posat terra de per mig ben aviat. Ismael Rojas ha fet el 3 a 1 en el 53’, mentre que Albert Rull ha marcat el quart en el 60’. Set minuts després, Jordi Prades ha completat la golejada i la seva tripleta personal.

Álex González, entrenador del Catllar, ha valorat la victòria de forma molt positiva. Tot i la golejada, ha destacat les dificultats que el Reddis li va posar al seu equip fins el 2 a 1.

El triomf davant el conjunt reusenc suposa el quart que el Catllar aconsegueix al seu camp, on ha sumat el 100% dels punts disputats. Pel que fa a la classificació, ascendeix a la sisena posició amb 13 punts. Per davant té l’Ampolla i el Tortosa amb la mateixa xifra d’unitats, i a la Sènia amb 14 punts. El filial de la Pobla de Mafumet segueix sent el líder amb 18 punts, mentre que la UE Valls és segona amb 16.

En la següent jornada, els del Baix Gaià seguiran buscant la primera victòria a domicili al camp de la Pastoreta, un dels equips que es troben en les places de descens.