22 d'octubre del 2018
El CE El Catllar s’estrena a domicili golejant a l’Escola la Pastoreta
L’equip d’Álex González es consolida a la part alta de la classificació i se situa a tres punts de la primera posició
El CE El Catllar per fi ha aconseguit estrenar-se fora de casa amb una gran victòria davant l’Escola la Pastoreta per 0 a 4. Els catllarencs havien disputat quatre partits a domicili i només havien estat capaços de sumar un punt contra la Canonja.

Jordi Prades ha estat l’encarregat d’obrir el camí del triomf per mitjà d’una pena màxima en el minut 24. El mateix Prades ha anotat el 0 a 2 en el 62’ amb el qual ha estat el seu sisè gol del campionat.

Tot seguit, Ismael Rojas ha encarrilat el partit amb el tercer. En la recta final del matx, Rojas ha completat la seva dobleta personal amb el 0 a 4 definitiu, que li permet ser el tercer màxim golejador de l’equip amb cinc dianes.

El triomf en el barri reusenc serveix perquè l’equip d’Álex González es consolidi a la part alta de la classificació i se situï quart amb 16 punts. Per davant té a la Sènia amb 17, la Pobla de Mafumet amb 18 i el nou líder, la UE Valls, amb 19.

En la pròxima jornada, el Catllar intentarà seguir amb el ple de victòries com a local davant un Amposta en crisis que es troba en places de descens.