22 d'octubre del 2018
El CE Altafulla suma la primera victòria a domicili contra el Constantí amb un gol de Cobacho en el descompte
L’equip de Raúl Tudela se situa sisè amb 14 punts i presenta la seva candidatura per estar a la part alta de la classificació
El CE Altafulla ha aconseguit la primera victòria de la temporada fora de casa. Després dels empats al camp del Sant Jaume i el Calafell, i la derrota al Josep Gomis de Montblanc, els groc-i-negres han vençut per la mínima el Constantí amb un gol de Manuel Cobacho en el temps afegit.

L’exdavanter de l’Escola Sant Pere i Sant Pau se situa com el màxim golejador de l’equip amb tres gols. Els dos anteriors van servir perquè l’Altafulla guanyés el primer partit del curs, el derbi contra el Torredembarra. Per tant, ha tret bon profit de l’encert del dorsal ‘17’.

Pel que fa al partit, Óscar Tomàs ha tornat a la titularitat després d’haver complert sanció i ja suma tres partits deixant la porteria a zero. Carlos Vázquez, que podria haver tingut continuïtat en l’onze inicial, ha estat baixa d’última hora.

Més enllà de la porteria, Tudela també ha fet sortir d’inici alguns jugadors que fins ara havien sortit des de la banqueta com és el cas de Chus Martín, Mini o Pol Inglès. La nota positiva ha estat el retorn a la convocatòria de Xavi Florensa, tot i que no ha jugat cap minut.

La victòria situa a l’Altafulla en la sisena posició amb 14 punts, els mateixos que té el Morell (5è). Per davant, el Montblanc segueix líder amb 20 punts després de l’ensopegada al camp del Banyeres (2-2). El Roda de Barà és segon amb 19 punts, el Sant Jaume tercer amb 16 i l’Atlètic Valls quart amb 15.

En la pròxima jornada, l’Altafulla rebrà al CF Banyeres. El partit es disputarà el pròxim dissabte a les 4 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.