Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
06 de novembre del 2018
Marta Camps i Karram Abdelkabir, campions absoluts en el 36è Cross de Vila-seca
Els Atletes d’Altafulla han participat amb un total de cinc corredors en la primera prova de la Lliga del Tarragonès 2018
Els Atletes d’Altafulla han participat aquest diumenge en la primera prova de la Lliga del Tarragonès de Cross que ha tingut lloc aquest diumenge al Parc de la Torre d’en Dolça de Vila-seca. L’entitat ha aconseguit excel•lents resultats, destacant la primera posició que han aconseguit Marta Camps i Karram Abdelkabir en les seves respectives categories.

L’altafullenca, que tres dies abans s’havia proclamat campiona de la Cursa de Tardor, ha completat la prova de la categoria femenina de 4.800 metres amb un temps de 18 minuts i 15 segons. Per darrere d’ella han acabat Esther Cervelló (Atletisme Català) i Sandra Alonso (Barcelona Atletisme) amb una marca de 20,38 segons i 22,57 respectivament.

Per la seva part, Karram Abdelkabir, que és un dels set refugiats que ha acollit l’Alberg Casa Gran d’Altafulla aquest darrer mes, ha fet un temps de 23 minuts i 58 segons en el recorregut de 7.000 metres de la prova masculina. Valentín López (CA Tarragona) i Omar Haddad (CA Vila-seca) han completat el podi amb un temps de 25,07 i 25,16.

Cal recordar que Abdelkabir també venia de participar la Cursa de Tardor el passat 1 de novembre, en la qual va acabar com a cinquè classificat absolut. Guillermo Alonso, responsable de la competició, ha destacat que la seva participació i la dels altres sis refugiats “és la gran satisfacció que hem tingut en aquesta edició”.

Els altres membres dels Atletes d’Altafulla que han participat han estat Claude Garcia i Sergi Planes, que han acabat 23è i 38è en la categoria absoluta masculina, i Ibrahima Traure, que ha finalitzat 6a en la categoria Juvenil Femení.

El Cross de Vila-seca, coordinat pel Consell Esportiu del Tarragonès, ha estat la prova inaugural de la Lliga del Tarragonès 2018 i ha comptat amb un total de 480 participants.
Guillermo Alonso, responsable de la Cursa de Tardor.
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla