Esports
Foto: CM Altafulla
06 de novembre del 2018
El CM Altafulla acollirà la Copa d’Europa 2019 de Patí Vela del 19 al 21 d’abril
Torredembarra serà l’encarregada d’acollir el Campionat de Catalunya del 31 d’abril al 2 de maig i aprofitarà per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació
El CM Altafulla acollirà el primer Grand Slam de la temporada de Patí Vela amb la Copa d’Europa 2019 que se celebrarà del 19 al 21 d’abril. Així ho ha confirmat l’Associació Deportiva Internacional de Propietaris de Patins de Vela en el calendari de regates oficials.

Roger Olivet, president del CM Altafulla, ha reconegut que “estem molt contents i sabem que serà molta feina”. La Federació Catalana de Vela ha tingut un paper clau a l’hora de realitzar els tràmits amb la Federació Espanyola de Vela, com així ha explicat Olivet.

La prova portarà un centenar de participants de la categoria Sènior i una trentena de la categoria Junior. Per acollir-los de la millor manera possible, el club ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, que s’encarregarà de la part logística de l’organització. “L’impacte visual a l’aigua i a la platja serà molt significatiu”, ha sentenciat.

Roger Olivet també ha explicat que el club es posarà mans a la feina aquest dissabte realitzant la primera reunió executiva. Per això ha demanat que tota la gent del club que cregui que pot ajudar es posi en contacte amb el CM Altafulla.

Aquesta no és l’única notícia positiva pel que fa al territori Baix Gaià, perquè el CM Torredembarra acollirà el Campionat de Catalunya del 31 d’abril al 2 de maig del 2019. L’entitat aprofitarà l’ocasió per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
DM contra la violència de gènere: manifest i performance
23 de novembre a les 19:00h. a la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i grup de teatre '+ A prop'
Presentació del Festival REC i projecció de "La mano invisible"
23 de novembre a les 20:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link i Festival REC
Cinefòrum: "Tódalas mulleres que coñezo"
24 de novembre a les 19:00h. al casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XV Baixada de Trastos
25 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla