Esports
Foto: CM Altafulla
06 de novembre del 2018
El CM Altafulla acollirà la Copa d’Europa 2019 de Patí Vela del 19 al 21 d’abril
Torredembarra serà l’encarregada d’acollir el Campionat de Catalunya del 31 d’abril al 2 de maig i aprofitarà per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació
El CM Altafulla acollirà el primer Grand Slam de la temporada de Patí Vela amb la Copa d’Europa 2019 que se celebrarà del 19 al 21 d’abril. Així ho ha confirmat l’Associació Deportiva Internacional de Propietaris de Patins de Vela en el calendari de regates oficials.

Roger Olivet, president del CM Altafulla, ha reconegut que “estem molt contents i sabem que serà molta feina”. La Federació Catalana de Vela ha tingut un paper clau a l’hora de realitzar els tràmits amb la Federació Espanyola de Vela, com així ha explicat Olivet.

La prova portarà un centenar de participants de la categoria Sènior i una trentena de la categoria Junior. Per acollir-los de la millor manera possible, el club ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, que s’encarregarà de la part logística de l’organització. “L’impacte visual a l’aigua i a la platja serà molt significatiu”, ha sentenciat.

Roger Olivet també ha explicat que el club es posarà mans a la feina aquest dissabte realitzant la primera reunió executiva. Per això ha demanat que tota la gent del club que cregui que pot ajudar es posi en contacte amb el CM Altafulla.

Aquesta no és l’única notícia positiva pel que fa al territori Baix Gaià, perquè el CM Torredembarra acollirà el Campionat de Catalunya del 31 d’abril al 2 de maig del 2019. L’entitat aprofitarà l’ocasió per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla