Esports
Foto: Beach Soccer World
07 de novembre del 2018
El trident de Torredembarra i la Selecció Espanyola necessiten un miracle per accedir a les semifinals
L’equip de Joaquín Alonso perd davant Brasil i els Emirats Àrabs i ha de golejar Egipte per tenir una mínima possibilitat d'evitar caure eliminat en la fase de grups
La Selecció Espanyola de Futbol Platja de Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos ha començat amb mal peu la seva aventura a l'Intercontinental Cup Dubai 2018. En el partit inaugural de dimarts ha caigut contra Brasil i en el segon partit, que s'ha disputat aquest dimecres, ha perdut contra els Emirats Àrabs.

En el primer partit, el conjunt sud-americà s’ha avançat dues vegades per mitjà de Xavier i Datinha, però el combinat espanyol ha respost en ambdues ocasions amb els gols d’Eduard Suárez i Llorenç Gómez.

Brasil s’ha tornat a posar per davant quan només quedava un minut per acabar el segon període gràcies a l’encert de Rodrigo. L’equip de Joaquín Alonso ha intentat restaurar les taules una vegada més, però li ha mancat encert de cara a la porteria contrària.

Per contra, els brasilers sí que han mantingut la seva efectivitat gràcies a l’encert dels dos finalistes al Millor Jugador de l’Any, Datinha i Bruno Xavier, que han completat el marcador amb el seu segon gol del partit.

La Selecció Espanyola també ha perdut en el segon partit davant els Emirats Àrabs. Tot i posar-se per davant amb el gol matiner de Llorenç Gómez, els amfitrions han capgirat el marcador fins arribar al 5 a 1. En el tercer temps, els de Joaquín Alonso han reaccionat amb un gol de Mayor i dos més de Llorenç Gómez, però finalment han estat insuficients per forçar la pròrroga.

L'equip nacional haurà de golejar a Egipte en el tercer partit de la fase de grups que es disputarà en la jornada de dijous per mantenir alguna opció d'accedir a les semifinals.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla