Esports
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2018
Gerard Bailo es proclama campió de la Copa Rodi Michelin de Dirt Track 2018
El pilot de la Pobla de Montornès posa la cirereta al pastís a una gran temporada en la qual també ha assolit el subcampionat en el Campionat del Món de Flat Track i el Campionat Britànic de Dirt Track
Gerard Bailo s’ha proclamat campió de la Copa Rodi Michelin Ara Lleida de Dirt Track després d’assolir la tercera posició en la darrera cursa que va disputar-se el passat cap de setmana a Alcarràs.

El pilot de la Pobla de Montornès va creuar tercer la línia de meta per darrere de Ferran Cardús i va sumar 20 punts que li van permetre sumar un total de 101 i aconseguir el títol de la cinquena edició de la competició. Ferran Sastre i Franc Serra han completat el podi amb 96 i 93 punts respectivament.

Gerard Bailo ha dit en declaracions a Baix Gaià Esports que està “molt content perquè enguany l’equip havia canviat de marca amb Kawasaki”. Tanmateix ha reconegut que “és un títol que buscàvem des de fa temps”.

Pel que fa al general de la Copa Rodi Michelin, Bailo va fer 18 punts en la primera prova a Ruffea; 18 en la segona a Roccos; 20 en la tercera a l’Albí; i 25 en la quarta i penúltima prova a Agramunt.

La darrera prova de la Copa Rodi Michelin ha posat el punt final a la temporada de Gerard Bailo. El poblenc aprofitarà aquests dies per descansar, perquè les pròximes competicions no començaran fins al 2019.

Per tant, el títol aconseguit el passat cap de setmana ha estat la cirereta al pastís a una gran temporada en la qual també ha aconseguit altres fites com el subcampionat del Món de Flat Track i el del Campionat Britànic de Dirt Track.
Gerard Bailo, pilot
Gerard Bailo, pilot
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla