Esports
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2018
Gerard Bailo es proclama campió de la Copa Rodi Michelin de Dirt Track 2018
El pilot de la Pobla de Montornès posa la cirereta al pastís a una gran temporada en la qual també ha assolit el subcampionat en el Campionat del Món de Flat Track i el Campionat Britànic de Dirt Track
Gerard Bailo s’ha proclamat campió de la Copa Rodi Michelin Ara Lleida de Dirt Track després d’assolir la tercera posició en la darrera cursa que va disputar-se el passat cap de setmana a Alcarràs.

El pilot de la Pobla de Montornès va creuar tercer la línia de meta per darrere de Ferran Cardús i va sumar 20 punts que li van permetre sumar un total de 101 i aconseguir el títol de la cinquena edició de la competició. Ferran Sastre i Franc Serra han completat el podi amb 96 i 93 punts respectivament.

Gerard Bailo ha dit en declaracions a Baix Gaià Esports que està “molt content perquè enguany l’equip havia canviat de marca amb Kawasaki”. Tanmateix ha reconegut que “és un títol que buscàvem des de fa temps”.

Pel que fa al general de la Copa Rodi Michelin, Bailo va fer 18 punts en la primera prova a Ruffea; 18 en la segona a Roccos; 20 en la tercera a l’Albí; i 25 en la quarta i penúltima prova a Agramunt.

La darrera prova de la Copa Rodi Michelin ha posat el punt final a la temporada de Gerard Bailo. El poblenc aprofitarà aquests dies per descansar, perquè les pròximes competicions no començaran fins al 2019.

Per tant, el títol aconseguit el passat cap de setmana ha estat la cirereta al pastís a una gran temporada en la qual també ha aconseguit altres fites com el subcampionat del Món de Flat Track i el del Campionat Britànic de Dirt Track.
Gerard Bailo, pilot
Gerard Bailo, pilot
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla