Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
08 de novembre del 2018
Quatre conjunts del CE Rítmica Torredembarra disputaran la final de la Copa Catalana
Els Conjunts Aleví i Infantil Base ja es troben a Múrcia per competir en el Campionat d’Espanya que comença aquest dijous a Múrcia
Els CE Rítmica Torredembarra està d’enhorabona. Quatre dels seus conjunts disputaran la final de la Copa Catalana que tindrà lloc el pròxim 18 de novembre al Pavelló Barris Nord de Lleida. Els equips de l’entitat que participaran seran el Benjamí i l’Infantil de Nivell 4 i l’Aleví i l’Infantil Base.

L’accés a la gran final es va gestar en la tercera fase de la competició que va tenir lloc el passat cap de setmana. Sonia Belmonte, responsable del CE Rítmica Torredembarra, ha explicat que “estem molt contents perquè ratifica la bona trajectòria que han tingut al llarg de la temporada”.

D’altra banda, l’Aleví i l’Infantil Base ja es troben a Múrcia per disputar el Campionat d’Espanya Base de Conjunts que comença aquest dijous i que s’allargarà fins al pròxim diumenge. Sonia Belmonte ha reconegut que des del club “estem nerviosos perquè sabem que poden fer molt bon paper”. En aquest sentit, ha dit que confien en les nenes i les entrenadores i que les animaran des de casa.

El conjunt Aleví entrarà a escena aquest divendres a un quart d’1 del migdia, mentre que l’Infantil ho farà a dos quarts de 7 de la tarda. La competició es pot seguir en directe a través del web www.rfegimnasia.es
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla