Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
08 de novembre del 2018
Quatre conjunts del CE Rítmica Torredembarra disputaran la final de la Copa Catalana
Els Conjunts Aleví i Infantil Base ja es troben a Múrcia per competir en el Campionat d’Espanya que comença aquest dijous a Múrcia
Els CE Rítmica Torredembarra està d’enhorabona. Quatre dels seus conjunts disputaran la final de la Copa Catalana que tindrà lloc el pròxim 18 de novembre al Pavelló Barris Nord de Lleida. Els equips de l’entitat que participaran seran el Benjamí i l’Infantil de Nivell 4 i l’Aleví i l’Infantil Base.

L’accés a la gran final es va gestar en la tercera fase de la competició que va tenir lloc el passat cap de setmana. Sonia Belmonte, responsable del CE Rítmica Torredembarra, ha explicat que “estem molt contents perquè ratifica la bona trajectòria que han tingut al llarg de la temporada”.

D’altra banda, l’Aleví i l’Infantil Base ja es troben a Múrcia per disputar el Campionat d’Espanya Base de Conjunts que comença aquest dijous i que s’allargarà fins al pròxim diumenge. Sonia Belmonte ha reconegut que des del club “estem nerviosos perquè sabem que poden fer molt bon paper”. En aquest sentit, ha dit que confien en les nenes i les entrenadores i que les animaran des de casa.

El conjunt Aleví entrarà a escena aquest divendres a un quart d’1 del migdia, mentre que l’Infantil ho farà a dos quarts de 7 de la tarda. La competició es pot seguir en directe a través del web www.rfegimnasia.es
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Social
Et recomanem
DM contra la violència de gènere: manifest i performance
23 de novembre a les 19:00h. a la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i grup de teatre '+ A prop'
Presentació del Festival REC i projecció de "La mano invisible"
23 de novembre a les 20:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link i Festival REC
Cinefòrum: "Tódalas mulleres que coñezo"
24 de novembre a les 19:00h. al casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XV Baixada de Trastos
25 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla