Esports
Foto: CB Baix Gaià
09 de novembre del 2018
L’Infantil Femení del CB Baix Gaià defensa la segona posició davant un CB Tarragona que és tercer
Els equips masculins viuran una jornada molt curta perquè el Mini Masculí i els dos Infantils descansen
El CB Baix Gaià afronta una nova jornada de competició en la qual el partit més interessant és el que enfrontarà el dissabte (11:00) a l’Infantil Femení amb el CB Tarragona, segon i tercer classificat del seu grup.

Per primera vegada aquesta temporada, tots els equips femenins no coincidiran a casa o a domicili. En aquesta ocasió, tres actuaran de local i els altres tres ho faran com a visitant.
Dos dels que jugaran a casa ho faran a dos quarts de 10 del matí. El Pre-Infantil A jugarà contra el CB Valls i el Cadet B contra el TGN Bàsquet, l’últim classificat del seu grup. Més tard, a dos quarts d’1 del migdia, el Cadet A afrontarà un duel d’exigència contra l’AD Torreforta.

Pel que fa als equips que jugaran de visita, el Mini Femení defensarà el seu liderat davant el cuer del seu grup, el CB Calafell, el dissabte a dos quarts d’11 del mató. A les 12 del migdia, el Pre-Infantil B jugarà davant el líder, el CB La Selva. En la jornada de diumenge, a partir d’un quart d’1 del migdia, l’equip sub-25 visitarà el Torreforta.
Per la seva part, els equips masculins viuran una jornada molt curta perquè el Mini-Masculí i els Infantils Clima Slu i Bar Sport descansen.

Els que sí que competiran seran el Cadet Auto Casasús i el Cadet Pinturas Clarà. El primer ho farà dissabte a tres quarts d’11 del matí i el segon davant l’AB Vendrell a partir de dos quarts d’1 del migdia.

El representant de més categoria, el Junior, defensarà el lideratge a la pista del Torreforta, davant el qual és favorit. El partit tindrà lloc el pròxim diumenge a un quart de 10 del matí.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla