13 de novembre del 2018
El Nàstic torna a decebre davant el Real Zaragoza i s’enfonsa a la cua de la classificació
Els grana estan a quatre punts de la permanència i el pròxim dissabte visiten la Rosaleda per enfrontar-se al totpoderós Málaga de Juan Muñiz
El Nàstic de Tarragona ha tornat a decebre a la seva afició després de perdre aquest dilluns davant el Real Zaragoza per 1 a 3 en el partit corresponent a la tretzena jornada de LaLiga123.

El partit ha començat força bé pels interessos del conjunt tarragoní. En el minut 4, Javi Márquez ha executat el primer servei de cantonada del partit i Fali ha rematat a plaer en el segon pal per enviar la pilota al fons de la xarxa. El gol ha donat energia a l’equip, una energia que ha anat disminuint amb el pas dels minuts.

El conjunt aragonès ho ha aprofitat per créixer i cercar el gol de l’empat, que finalment ha aconseguit en un córner en el qual Mohamed Djetei s’ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria. A partir de l’empat, els de Lucas Alcaraz han deixat de llançar pilotes en llarg i han començat a circular la pilota per terra.

No obstant això, l’1 a 2 ha arribat en la segona part per mitjà d’un lliure directe magistral de Pep Biel, que ha superat la barrera i Isaac Becerra. Per si no hi hagués prou, Enrique Martín s’ha vist obligat a retirar del terreny de joc a Sebas Coris i Fali per problemes físics.

L’entada de Manu Barreiro ha fet que l’equip hagi tingut diverses oportunitats a prop de l’àrea visitant, però cap d’elles ha estat gens clara com per inquietar a Cristian Álvarez. En la recta final del partit, l’exgrana Álvaro Vázquez ha penalitzat una errada molt greu de Javi Márquez per fer l’1 a 3 definitiu.

La derrota enfonsa a un Nàstic que acaba la jornada amb 9 punts i que en la pròxima jornada visita al totpoderós Málaga de Juan Muñiz a l’Estadi de la Rosaleda. La permanència està a només quatre punts, però les sensacions que ofereix l’equip no són gens esperançadores.