14 de novembre del 2018
El Catllar Atlètic no aixeca cap i cau a la pista de l’Alcoletge
L’equip femení travessa per un moment de forma molt diferent després de golejar el Linyola i consolidar la segona posició a Primera Catalana
El CFS El Catllar Atlètic va sumar la quarta derrota de la temporada després de caure a la pista de l’Alcoletge CFS per un marcador de 6 a 4. Els catllarencs només han obtingut un punt de quinze possibles i s’enfonsen a la cua del Grup 3 de la Divisió d’Honor.

L’inici del partit va ser d’aquells que fan afició. Els locals es van avançar en el primer minut, però els del Baix Gaià van capgirar el marcador ràpidament amb els gols de Pablo Javier Romero i Daniel Serrano en el 4’ i 5’. L’alegria els va durar ben poc, perquè l’Alcoletge faria el mateix en el 8’ i en el 9’ per situar-se amb un 3 a 2.

Després d’uns minuts de pau, Xavier Rosell va situar el 4 a 2 en el 16’, però Javier Pero va escurçar la diferència abans del descans. Cal remarcar, que el Catllar havia patit l’expulsió per doble amonestació d’Albert Mateu en el 14’.

Ja en la segona part, David Chiné va fer el cinquè dels lleidatans. En l’últim minut, un gol de cada equip va establir el definitiu 6 a 4.

En la següent jornada, l’equip de José Valero s’enfrontarà al Lleida B en el partit que es disputarà el pròxim dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló d’Altafulla.
Per la seva part, el Femení de Primera Divisió Catalana va imposar-se per 1 a 6 al FS Linyola i es manté segon a la taula amb un empat i dues victòries.

Les catllarenques van haver de remuntar el gol inicial de les locals, tot i que al descans ja guanyaven per 1 a 3 gràcies a l’encert de Blanca Polo, Esther Ortega i Julia Suñé. En el segon temps, la mateixa Esther, Olga Quintero i Cristina Márquez van completar la golejada.
En el pròxim compromís protagonitzaran un gran duel amb el líder Lleida, amb el qual està empatat a 7 punts. El partit es jugarà el dissabte a dos quarts de 5 de la tarda al Pavelló d’Altafulla.