14 de novembre del 2018
La Pobla de Montornès s’imposa en el derbi contra el filial del Catllar Atlètic en un partit amb molts gols
Els de Miguel Reyes es consoliden en la segona posició per darrere del Vila-rodona mentre que el conjunt catllarenc segueix cuer
El CFS Pobla de Montornès i el Catllar Atlètic B s’enfrontaven en el primer derbi del Baix Gaià de Segona Catalana en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Primera Fase Tarragona-TTEE.

El conjunt poblenc va imposar-se en un gran partit de futbol sala en el qual es van veure ni més ni menys que vint gols. Els set primers els va anotar l’equip de Miguel Reyes, que en el minut 15 ja guanyava per 0 a 7 amb dos gols de Jonathan Fernández, Sergio Gallo, David López i la diana de Gabriel Vaquero.

A partir d’aquest minut va començar l’intercanvi de cops. De fet, no s’havia arribat al minut 16 i el Catllar havia marcat els seus primers dos gols gràcies a Marc Ferré.
En l’inici del segon temps, Juan Miguel Rubio i Javier Rubio van situar el 2 a 9. El Catllar va contestar per mitjà de Sergi Soria, però David López va anotar una dobleta per fer el 3 a 11. Això no va fer defallir a l’equip catllarenc, que amb dos gols de Marc Ferré i un d’Adrián Rodríguez va entrar de nou en el partit.

Juan Miguel Rubio, però, va ser l’encarregat de posar terra de per mig en el 37’. El catllarenc Pau Morales i el pobletà Jonathan Fernández van ser els últims golejadors d’un gran derbi que va finalitzar amb un marcador de 7 a 13.

La victòria fa que la Pobla de Montornès es consolidi en la segona posició amb 9 punts i se situï a tres del líder Vila-rodona. Per la seva part, el Catllar Atlètic B segueix últim amb un únic punt.

En la pròxima jornada, el conjunt poblenc descansa mentre que el filial del Catllar rep a l’Inter Pallaresos. El partit es jugarà el pròxim diumenge a les 6 de la tarda a la pista de l’IES l’Agulla-Escoles Velles.