19 de novembre del 2018
El Nàstic torna a ser víctima dels seus errors i cau davant el Málaga a la Rosaleda
Els grana segueixen cuers a LaLiga123 i el pròxim dissabte afronten un partit crucial davant l’Almería al Nou Estadi
El Nàstic de Tarragona ha sumat la novena derrota de la temporada en la seva visita a la Rosaleda de Málaga en un partit novament marcat pels errors individuals en defensa.

La posada en escena ha estat bona, tenint en compte l’escenari i el rival que hi havia davant. El pla d’Enrique Martín s’ha ensorrat quan Josua Mejías no ha estat prou contundent a l’hora de tallar una pilota. Renato Santos ho ha aprofitat per córrer la banda dreta i centrar la pilota al segon pal, on Mamadou Koné ha rematat a plaer per fer l’1 a 0.

Després del gol, Ricca ha tingut dues accions molt clares a pilota aturada per fer el segon. Per la seva part, el Nàstic no ha estat capaç de crear perill abans d’arribar al descans.

En la segona part, els grana tampoc han estat capaços de posar la por al cos a un rival que ha sabut administrar la possessió de la pilota sense córrer cap risc. Enrique Martín ha donat entrada Ignacio Abeledo i Javi Jiménez, i més tard Luis Suárez, però de res ha servit per igualar el marcador. Per si no hi hagués prou, Tete Morente ha estat expulsar per doble amonestació en el 77’.

En la recta final, el Málaga ha sentenciat el partit amb el 2 a 0 d’Adrián González. L’exjugador grana ha aprofitat una errada greu del Nàstic en un servei de banda molt pròxim a l’àrea de Becerra.

D’aquesta manera, el Nàstic encadena tres victòries seguides i seguirà una setmana més com el fanalet vermell de LaLiga123 amb 9 punts. En el següent partit (dissabte 16:00) rebrà la visita de l’Almería.