Esports
Foto: CV San Roque Batán
22 de novembre del 2018
El CV Torredembarra cau a les Illes Canàries davant el CV San Roque Batán
L’equip de Christian Vives torna al Pavelló Sant Jordi per rebre els Vikings Volei Prat davant els quals és favorit
El CV Torredembarra va realitzar el passat cap de setmana el desplaçament més llarg de tota la temporada. Malauradament, la seva visita a les Illes Canàries es va resoldre amb una derrota per 3 sets a 1 davant el CV San Roque Batán.

Els locals van imposar-se en el primer i segon set per 25 a 20 i 25 a 19. Els torrencs van reaccionar a temps per impedir que el partit acabés en el tercer període, en el qual van aconseguir un marcador de 21 a 25. Malauradament, els seus esforços no van servir per forçar el set de desempat perquè els canaris van cloure el partit amb un ajustat 25 a 23.

Christian Vives, entrenador del CV Torredembarra, ha dit en declaracions a Baix Gaià Esports que “ens va costar entrar en el partit en el primer i el segon set”. El tècnic va realitzar alguns canvis que van portar l’equip a guanyar el tercer set, però la mala sort en diversos rebots del quart van fer que la victòria fos per l’equip local.

La derrota fa descendir el CV Torredembarra fins a la sisena posició amb 12 punts, els mateixos que té el CV San Roque Batán. Per davant té el Volei 6 Manresa i el CV Barberà amb 13 unitats.
En la següent jornada, els homes de Christian Vives tornaran a casa per rebre els Vikings Volei Prat. Els del Baix Llobregat són penúltims amb un únic punt en el seu caseller. Vives, però, ha reconegut que “no em confio perquè històricament han tingut bons equips i grans jugadors. Esperem un partit fort i intens”, ha sentenciat.

El partit es disputarà el pròxim diumenge a les 10 del matí al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.
Christian Vives, entrenador del CV Torredembarra
Christian Vives, entrenador del CV Torredembarra
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla