26 de novembre del 2018
El CE Altafulla pateix per retrobar-se amb la victòria davant la Joventut Bisbalenca (3-2)
L’equip de Raul Tudela consolida la quarta posició i fa bo l’empat entre el Montblanc i l’Atlètic Valls abans de visitar l’Estadi del Vilar el pròxim dissabte
El CE Altafulla s’ha retrobat amb la victòria tres jornades després amb un triomf molt treballat davant la Joventut Bisbalenca. Els altafullencs, que marxaven han aconseguit marcar dos gols en el final de la primera part i l’inici de la segona, han permès que els del Baix Penedès igualessin el marcador, tot i que un gol de Genis Cañas ha fet que els tres punts es quedessin al Joan Pijuan.

En l’inici del partit, els groc-i-negre han dominat la possessió de la pilota, però qui ha gaudit de les millors ocasions han estat els visitants amb diversos xuts des de la frontal de l’àrea. Un d’ells ha obligat a lluir-se Carlos Vázquez per enviar la pilota a córner.

L’equip de Raul Tudela ha anat millorant amb el pas dels minuts i ha pogut avançar-se en una acció a pilota aturada en la qual el remat de cap de Marc Vidal s’ha estavellat contra Manolo Berges.

A la mitja hora de joc, Pol Inglès sí que ha estat encertat en un contraatac letal. El ‘10’ ha fet un control d’esperó per orientar-se la pilota cap a la porteria visitant i superar la sortida de Manolo. L’atacant ha fet el primer gol de la tarda amb el seu setè gol de la temporada, un resultat amb el qual s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, l’Altafulla ha augmentat el seu avantatge en un servei de cantonada en el qual Marc Vidal ha rematat a plaer en el segon pal. Només havien passat tres minuts del segon temps i amb el 2 a 0 tot feia presagiar que l’equip groc-i-negre havia encarrilat el partit. De fet, ha tingut diverses ocasions per fer el tercer amb dos remats de cap del mateix Marc Vidal i una doble oportunitat d’Antonio Montserrat.

Res més lluny de la realitat, la Bisbalenca ha pressionat més amunt i això ha provocat un error en la sortida de pilota que Kevin Rodríguez ha penalitzat amb l’1 a 2 en el 61’. Poc després, el mateix Kevin ha fet el gol de l’empat en una jugada de contraatac ben dirigida pels seus companys.

L’Altafulla, però, ha reaccionat molt bé davant la situació i ha seguit a la cerca del gol de la victòria fins que Genis Cañas ha rematat a plaer des de la frontal de l’àrea per fer el 3 a 2.
La Bisbalenca tampoc li ha girat l’esquena al partit i ha lluitat fins al final per sumar un punt. En la darrera jugada del partit, Sergi Vives ha estavellat una pilota al travesser en l’execució d’un lliure directe. En el refús d’aquesta acció, un jugador de l’Altafulla ha tocat la pilota amb la mà dins de l’àrea, però l’àrbitre ha assenyalat el final del partit perquè el temps de descompte s’havia esgotat.

Raul Tudela, entrenador del CE Altafulla, ha explicat que l’equip suma “tres punts més per fer bo l’empat al camp del Llorenç”. Pel que fa al partit, ha destacat l’ambició amb la qual ha sortit l’equip des de l’inici malgrat que al final ha hagut de patir per aconseguir la victòria.

Pel que fa als dos gols que ha encaixat l’equip, Tudela ha dit que “és cert que en dos errors en la sortida de pilota ens han igualat, però és la nostra identitat i la nostra manera de jugar i a vegades t’arrisques a que passi això”, ha sentenciat.

D’aquesta manera, l’Altafulla es consolida a la quarta plaça amb 24 punts i se situa a dos punts del Montblanc i a tres de l’Atlètic Valls després del 0 a 0 que ambdós equips han protagonitzat en el gran partit de la jornada.

Precisament, el següent compromís del conjunt altafullenc serà davant l’Atlètic Valls el pròxim dissabte a un quart de 5 de la tarda a l’Estadi del Vilar.