28 de novembre del 2018
José Arias guia la remuntada del CFS Torredembarra davant el Solsona (5-3)
El torrenc ratifica el bon moment de forma pel qual travessa amb quatre gols que alimenten el somni de la permanència
El CFS Torredembarra va tornar al camí de la victòria tres jornades després amb una actuació estel•lar de José Arias, que va guiar l’equip per remuntar el 0 a 2 amb el qual el FS Solsona havia arribat al descans i imposar-se amb un marcador final de 5 a 3.

El torrenc, que s’havia perdut el darrer partit per sanció, va ratificar el bon moment pel qual travessa amb quatre gols. El més important, però, és que l’equip manté intactes les seves opcions de mantenir la categoria.

El Solsona va inaugurar el marcador amb un gol de Serafi Magin en el minut 9, el mateix temps que va tardar Marcel Xandri per doblar el seu avantatge abans del pas pels vestidors.

A la represa, però, l’equip de Jordi Tuset va exhibir una efectivitat pràcticament desconeguda per capgirar la situació i guanyar el partit. Gerard Margalef va ser l’encarregat de reduir la diferència amb l’1 a 2 en el 23’. A partir d’aquí, José Arias va brillar amb la mateixa llum que un solista en mig del concert.

En el 25’ va marcar el gol de l’empat i en el 29’ va culminar la remuntada, portant el deliri a la grada del Pavelló Sant Jordi. Poc després va marcar el quart gol, però el Solsona va escurçar la diferència quan només faltaven dos minuts. Llavors, Arias va tornar a aparèixer per evitar cap sorpresa i fer el 5 a 3 definitiu.

Jordi Tuset, tècnic del CFS Torredembarra, ha reconegut que l’equip no va fer un bon partit en la primera part, tot i que en la segona va ser capaç de reaccionar i guanyar el partit.

El tècnic també ha destacat el gran partit de José Arias, i ha dit que “és un jugadors que ens aporta gol i que ens fa falta perquè de cara a porteria no estem encertats”. Pel que fa al triomf, “era important retallar-li punts a un rival directe i agafar oxigen”, ha sentenciat.

El Torredembarra segueix últim en la classificació però iguala els sis punts del Solsona i segueix a tres de la permanència, que marca l’Hospitalet amb nou unitats.

En la següent jornada visitarà a un vell conegut, el filial del Salou FS, en el gran derbi tarragoní del Grup 2 de Tercera Divisió, amb permís de l’Amposta. El partit es disputarà el pròxim dissabte a dos quarts de 5 de la tarda al Pavelló Municipal de Salou.